Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

M, cea mai puternică literă din universul BMW, are un nou partener: Proleasing Motors

M, cea mai puternică literă din universul BMW, are un nou partener: Proleasing Motors

BMW Proleasing Motors face un pas important în evoluţia de centru integrat showroom şi service şi devine partener oficial BMW M.

“Pentru noi înseamnă bucuria de o oferi o gamă completă de modele exclusive ultrasportive, construite pe o experienţă şi o istorie deosebit de valoroase. Vrem să asigurăm clienţilor noştri o experiență memorabilă pe întreaga durată a călătoriei alături de noi, de la invitaţii la evenimente exclusive dedicate testării celor mai noi modele BMW M, până la o experienţă unică în showroom și post achiziție”, declară Dragos Corbu, Director Vânzări BMW.

Complexul BMW Proleasing Motors, singurul showroom BMW din Prahova, este dezvoltat după noile standarde internaționale ale mărcii. Pentru serviciile post vânzare dispune de un centru integrat service, cu 8 posturi de lucru și o echipă dedicată lucrărilor de tinichigerie și vopsitorie, un depozit cu vânzare piese de schimb originale, accesorii și produse lifestyle, cât și un hotel de anvelope pentru clienți. Echipa de tehnicienii este instruită la standardele specifice mărcii. “Ceea ce le oferim clienților noștri este, în primul rând, siguranța efectuării lucrărilor de service la standardele impuse pentru dealerii BMW M”, completează Dragos Corbu.

În 2022, BMW M sărbătorește 50 de ani de existență,în care s-a impus în lumea motorsportului şi a redefinit ideea de automobil de performanţă.

Proleasing Motors a marcat noul statut de partener oficial BMW M în anul aniversării de jumătate de secol al mărcii, prin transformarea showroomului într-o expoziţie unică. A fost prezentată o selecţie de modele emblamatice din istoria BMW M, alături de vedetele sportive contemporane, care au definit litera M, ca simbolul universal al performanţei. Printre ele, iconicele BMW Seria 6 Coupé M6 E24 din anii ’80 – un grand tourer veritabil venit de pe şoselele americane, dar și un sportiv veritabil, BMW M3 E30 – cel mai de succes model din istoria curselor de turisme, BMW M5 generația E60 – primul sedan M din istorie animat de motor V10 inspirat din Formula 1 sau BMW 1M Coupé, care a stabilit reperul pentru segmentul modelelor compacte de performanţă.

Modelelor istorice li s-au alăturat BMW M4 Competition xDrive, prima prezenţă a mărcii în segment cu un model cu tracţiune integrală, dar și BMW X5M, propulsat de un V8 sofisticat, care împachetează tehnologia twin turbo, twin scroll într-o formulă deosebit de compactă.

Prin statul de partener oficial BMW M, BMW Proleasing Motors are resursele să deservească un segment de piaţă aflat într-o creştere continua în ultimii ani, cel al modelelor de înaltă performanţă. BMW Proleasing Motors lansează către toți iubitorii de adrenalină și sportivitate specifice BMW M, invitația de a face cunoștință cu modelele de înaltă perfomanță ce poartă litera M în showroomul din Prahova.