0

BMW Design Day – Automobile Bavaria

Hyundai Ploiesti!

Azi am fost prezenti la evenimentul BMW Design Days. In data de 8 si 9 mai 2015, Automobile Bavaria Group si-a deschis larg portile pentru iubitorii marcii. In cadrul evenimentului au fost prezentate cele mai noi modele BMW: noul BMW seria 1, BMW Seria 2 Cabriolet şi BMW X6M.

Am incercat si am analizat atent din prisma elementului care a definit evenimentul, “Design”, fiecare nou model BMW prezentat. Designerii interior ai modelelor BMW si-au pus amprenta prin particularitati atent definite. Acestia au imbinat elemente de culoare, modele de tapiterie si forme geometrice intr-un tot unitar elegant si performant.

La eveniment au fost prezente personalitati precum: Gheorghe Hagi, Florin Piersic Jr., Ciprian Vlad, Cristi Puiu, Virgil Stanescu si alti ambasadori BMW.

In cadrul BMW Design Days, Gheorghe Hagi, a primit cheile noului sau BMW X6, un automobil puternic si sigur care il va insoti in toate deplasarile si calatoriile sale.

BMW Design Days nu a fost doar o prezentare de automobile ci evenimentul unde arta s-a imbinat cu utilul.

Galerie Foto

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.