0

Automobili Pininfarina – noua concurență a mărcilor Bentley și Range Rover

În urmă cu câteva zile, Anand Mahindra, președintele companiei Mahindra&Mahindra a anunțat înființarea unei noi mărci de sine stătătoare, Automobili Pininfarina. Noul constructor de automobile promite să fie o concurență serioasă pe piața de SUV-uri complet electrice, rivalizând cu brand-uri  precum Bentley Bentayga și Range Rover.

Gama SUV-urilor de la Automobili Pininfarina va începe de la circa 150.000 de euro, iar primul model al mărcii va fi o mașină electrică de aproape 2 milioane de euro, capabilă să atingă 100 km/h în mai puțin de 2 secunde.

Despre autor:

Numele meu este Sorana Brătulea, am 25 de ani și lucrez ca PR. Sunt absolventă a facultății de Litere din cadrul Universității București, specializare Comunicare și Relații Publice și am urmat și un master de Consultanță și Expertiză în Publicitate. Pasiunea pentru scris am avut-o încă de mică. Ulterior, direcția în care s-a îndreptat cariera mea profesională mi-a dezvoltat și mai mult aptitudinea de a scrie și astfel am luat contact și cu lumea blogging-ului. Îmi place să citesc, să călătoresc, să dansez, să mă bucur de lucrurile mărunte ale vieții. Ador să fiu înconjurată de oameni de la care să am permanent de învățat, deoarece fiecare interacțiune pe care o ai este o cărămidă adăugată la dezvoltarea ta personală.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.