Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive BMW X3 xDrive30d 2018 [VIDEO REVIEW]

Test Drive BMW X3 xDrive30d 2018 [VIDEO REVIEW]

Se poate să te îngrași și să arați mai bine? Calvin Luk a reușit imposibilul și noul X3 arată într-un mare fel. Inginerii nu au dezamăgit și mecanica ridică ștacheta dinamicii în sectorul lui.

Sport, Confort sau EcoPro? Confort, normal! Te bucuri de un rafinament nemaîntâlnit la un X mai mic decât 5 când ajungi în interiorul lui X3. Suspensia este mai moale decât te-ai aștepta la un BMW, calitatea materialelor este de top, iar izolarea fonică a suferit un tratament substanțial. Nu-s de lepădat nici giumbușlucurile electronice portate de pe Seriile 7 și 5. Controlul prin gesturi, parcarea automată și multe altele intră de acum în apanajul intelectual al modelului bavarez. Singura componentă care a scăpat de atingerea confortului este direcția. Sistemul de direcție este mai greu decât te-ai aștepta de la o astfel de mașină și la unele manevre prin oraș l-ai putea găsi deranjant.

Motorul avut la test avea o capacitate cilindrică de 3.000 cmc care dezvoltă 265 cai putere și un cuplu de 620 Nm. Dacă încă mai vrei să alegi o motorizare diesel, aceasta e soluția perfectă pentru X3. Cuplul este acolo când ai nevoie de el, puterea la fel, iar dacă legi motorul la cutia automata cu 8 rapoarte totul devine o experiență relaxantă. Te poți deplasa fără nicio dificultate în orice condiții.

Singurul inconvenient al acestui X3 este prețul. Modelul testat avea un preț de bază de 56.585 euro (cu TVA) și pentru că este un BMW, cu opționalele prezente, costul acestuia a urcat la 79.604 euro.

 

reclama