Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Aston Martin pregateste varianta electrica a modelului Rapide

Finele lui 2017 va aduce în lumea auto primul model electric din istoria Aston Martin. Andy Palmer, CEO-ul companiei britanice, a declarat că alături de Rapide, crossoverul DBX va fi și acesta propulsat cu ajutorul curentului electric.

Varianta electrică a bine-cunoscutului Rapide va avea o putere cuprinsă între 800 și 1000 de cai putere. „Vorbim de un Aston Martin electric cu o putere între 800 și 1000 cp. Imaginați-vă cum ar fi să aveți tot cuplul disponibil instant”, a declarat Palmer. Acesta a adăugat că se vor axa pe construcția mașinilor de lux electrice, în detrimentul modelelor sport și că nu vor să fie în competiție cu Tesla.

Chiar dacă a recunoscut că viitorul automobilelor este reprezentat de motoarele electrice, în ceea ce privește trendul actual de downsizing din industria auto mondială, Palmer rămâne un purist convins.„La baza companiei stau motoarele V12. Gândiți-vă în viitor. Văd un Aston Martin cu un motor în 3 cilindri? Doamne ferește! Trebuie să facem ceva radical. Motoarele electrice îți oferă aceaștă putere.”

Oferta AUTO
reclama