Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO
Academia Titi Aur lanseaza Campania sociala “ViATA e a ta”

Academia Titi Aur lanseaza Campania sociala “ViATA e a ta”

“Viata e a ta” este o campanie sociala de constientizare si preventie, lansata de Academia Titi Aur la nivel national, cu scopul de a trage semnale de alarma asupra motivelor din cauza carora au loc accidentele rutiere in Romania, precum si a necesitatii cursurilor de conducere defensiva pentru fiecare conducator auto, dar in special pentru tinerii detinatori de permis de conducere, cu varste intre 18 si 24 ani pentru care accidentele auto reprezinta CAUZA NR.1 de deces, atat in Romania, cat si in lume (15%).

Scopul campaniei “ViATA e a ta” este de a salva vietile copiilor care ajung soferi, insa nu stiu sa controleze masinile in trafic, sunt slab pregatiti si nici nu constientizeaza ce li s-ar putea intampla.

Soferii incepatori produc in medie de doua ori mai multe accidente decat cei de peste 30 ani. In Romania, in medie, fiecare accident provocat de tineri a avut drept urmare 1,23 victime decedate sau ranite grav. Practic, 34,4% dintre victimele decedate in accidente produse de tineri au fost pasageri.

Prin Campania sociala “ViATA e a ta”, Academia Titi Aur isi propune ca, in 2017, sa traga mai multe SEMNALE DE ALARMA, asupra:

Titi Aur considera “pregatirea precara si faptul ca soferii, indiferent de varsta, NU constientizeaza ce li se poate intampla, drept principalul motiv al accidentelor rutiere din Romania, iar numarul victimelor este in continua crestere. De la an la an, chiar daca numarul mortilor oscileaza sensibil, persoanele care au nevoie de spitalizare indelungata, care raman paralizate sau cu handicap, sunt din ce in ce mai multe. Iar daca am raporta numarul mortilor la 10 milioane de km parcursi, atunci ajungem iarasi in topul Europei, la fel ca si in 2008, cand aveam de 11 ori mai multe victime decat ultima tara clasata: UK. Din pacate, in Romania inca nu exista notiunea de preventie. Scolile de soferi nu au instructori suficient de pregatiti, care sa explice viitorilor posesori de permis de conducere ce inseamna sa conduca defensiv, autoritatile nu inteleg necesitatea obligativitatii unor astfel de cursuri, la nivel national, chiar daca in Europa ele NU sunt optionale. Insa demersurile noastre au ramas de fiecare data fara ecou, motiv pentru care, prin aceasta campanie sociala, vrem sa luam atitudine si invitam toti romanii sa ne sustina!”

In perioada ianuarie – martie 2017, va fi realizat, impreuna cu specialisti si partenerii nostri din campanie, un suport de curs special si se va face inscrierea instructorilor direct pe site-ul Campaniei. Din aprilie pana in noiembrie 2017, vom specializa si atesta, in cadrul Campaniei “ViATA e a ta”, instructori auto din toata tara.

Apel Titi Aur: “Fiind vorba despre o campanie sociala nationala, de amploare, avem nevoie de sprijinul si implicarea tuturor celor care vor sa salveze vieti si care vad oportun ca viitorii soferi ai Romaniei sa fie mai bine pregatiti si mult mai constienti in trafic. Pana la finele anului 2016, firmele pot directiona 20% din impozitul pe profit catre Asociatia LIKE Bucharest, ONG-ul prin care vom realiza Campania “ViATA e a ta”, o actiune lipsita de costuri pentru companii, fiind vorba despre un impozit care oricum se plateste catre stat. Sponsorizarea este total deductibila din impozitul pe profit, daca se incadreaza in limitele legii si daca se face pana la sfarsitul anului 2016, pe baza unui contract de sponsorizare pe care il putem pune la dispozitie. In plus facem un apel catre sponsori si parteneri care vor sa se alature Academiei Titi Aur si cauzei Campaniei sociale, nationale, “ViATA e a ta”: Hai sa salvam vieti, impreuna!”

Oferta AUTO
reclama