Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Subaru WRX STi – Ultimul samurai 2018 [VIDEO REVIEW]

Test Drive Subaru WRX STi – Ultimul samurai 2018 [VIDEO REVIEW]

Subaru a anunțat la finele anului trcut că renunță în Europa la vânzarea unui model următor din seria cu cea mai frumoasă poveste din istoria constructorului nipon. Într-adevăr, o zi neagră pentru știință.

De mult n-am mai condus o mașină în care să mă simt mic. Și când zic mic, mă refer la emoțiile transmise de acel metal desenat cu atâta considerație față de strămoșii cu un pedigree mult mai bogat. Îți dau dreptate când spui că designul este unul exagerat. Așa este, dar asta ne-a plăcut tot timpul la japonezi: exagerarea fie ea în desen, sunet, mecanica șamd. Interiorul nu vine cu gadgeturi spectaculoase. Nici nu trebuie pentru că în această mașină fie ești prins în febra condusului sau te ții cât poți tu de tare de scaun. Pur și simplu nu îți vine să analizezi interiorul.

Când am pornit motorul pentru prima dată mi s-a făcut pielea de găină. Prin fața ochilor mi-au trecut secvențe din Campionatul Mondial de Raliuri unde Subaru și-a făcut renumele. Chiar dacă pe atunci se numea Impreza, nu și-a uitat moștenirea.

La un stil de condus normal mașina este cel mai bun prieten al tău. Dacă ar fi să caracterizez Subaru WRX STI folosind un singur cuvânt aș alege precizie. Orice, de la direcție la cutia de viteze au fost proiectate cu acest lucru în minte. În momentul în care începi să tragi de ea, trebuie să ai grijă: Subaru nu iartă. Chiar dacă oarecum comportamentul ei este previzibil, trebuie să știi ce faci în momentul în care vrei să mergi tare cu ea.

Mi-a plăcut? Da! Mai vreau? Cu siguranță!

 

AUTOR:

TAGS: drive, review, sti, subaru, test, wrx,

reclama