Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Planurile pentru vară încep cu anvelopele potrivite!

Planurile pentru vară încep cu anvelopele potrivite!

Anvelopele potrivite au o singură misiune: să funcționeze în perfectă armonie pentru siguranța ta. Iar pentru că în curând dăm startul sezonului cald, mașina trebuie pregătită cu anvelope de vară. În funcție de sezon, anvelopele au misiuni diferite, pliate pe condițiile sezoniere de drum, iar alegere lor în funcție de anotimp este necesară fiecarui șofer.

De ce are nevoie mașina ta de anvelope de vară?

Anvelopele de vară sunt concepute și fabricate să ruleze la temperaturi mari atunci când carosabilul este fierbinte, iar cauciucul are nevoie de compuși speciali care să păstreze aderența și să reducă distanța de frânare. Când temperaturile cresc peste 7 grade Celsius, anvelopele de vară sunt obligatorii pentru că oferă un contact mai bun cu asfaltul, de altfel singura zonă de contact pe care mașina ta o are cu suprafața carosabilă.

Cei mai importanți factori pentru ca un vehicul să atingă performanțe maxime la temperaturi ridicate sunt:

Hankook Ventus Prime 3 K125, partenerul tău de aventură pentru întreaga vară

Planurile pentru vară încep cu HANKOOK Ventus Prime 3 K125, o anvelopă pregătită să țină pasul cu cei mai aventuroși șoferi. Clasa A de frânare asigură stabilitate și aderență. În plus, o caracteristică importantă a acestei anvelope este protecția jantei care adaugă un plus de siguranță atât pentru tine, cât și pentru mașina ta. Aceasta acoperă marginea jantei cu un scut de cauciuc care o protejează de lovituri sau zgârieturi ce pot apărea în urma lovirii bordurilor sau a altor obstacole de pe carosabil.

Hankook Ventus Prime³

Frânare și aderență excelente

Câștigătoare la testul Autobild 2016, unde au fost comparate performanțele a 50 de anvelope, Hankook Ventus Prime 3 K125 face parte din clasa A, avand franarea foarte rapida (cu 18 m mai rapid față de o anvelopă din clasa F în urma unu test efectuat la 80km/h pe carosabil ud).

Consum de combustibil redus

Consumul de combustibil este unul dintre factorii importanți când vine vorba despre alegerea anvelopelor cu care vei rula un sezon întreg. Hankook Ventus Prime 3 K125 face parte din clasa C la consumul de combustibil. Acest lucru înseamnă că poate economisi până la 0.35 l de carburant la fiecare 100 km parcurși.

Alege calitate, rezistență și performanță la cele mai înalte standarde și transformă fiecare călătorie într-o adevărată experiență de șofat.

Cine suntem?

Suntem o companie specializată în sisteme de rulare auto, cu o ofertă complexă de servicii și produse, atât în online, cât și în cele 4 puncte de lucru din București.

Magazinul nostru online găzduiește produse pentru toate tipurile de vehicule, de la anvelope și jante, până la accesorii auto care includ produse pentru interiorul și exteriorul mașinii. Ofertele disponibile pe AUTO SOFT înglobează soluții de rulare necesare oricărui șofer, indiferent de stilul de a conduce, kilometri parcurși, anotimp și, nu în ultimul rând, preț.

În cele patru puncte de service din București te va întâmpina o echipă de profesioniști care lucrează cu aparatură de ultimă generație cu pasiune și profesionalism.

Oferim expertiză, produse variate și servicii calitative.

reclama