Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul Rolls-Royce Cullinan a debutat oficial in Romania

Noul Rolls-Royce Cullinan a debutat oficial in Romania

În 1912 apărea pe străzile din România primul automobil Rolls Royce. Imaginați-vă cum ar fi fost să fiți copii în perioada aceea și să vedeți pe străzi un astfel de bolid zgomotos, cu forme ieșite din comun și cu ocupanți din clasa cea mai înaltă. Cu siguranță ar fi o amintire ce ar rămâne întipărită în memoria oricărui copil. Chiar și în zilele noastre când oamenii ce și-ar permite un astfel de automobil sunt din ce in ce mai multi, rămâne o raritate să vezi pe drumuri un automobil Rolls Royce. Doar cei aleși pot conduce sau pot alege să fie conduși într-o astfel de mașină, și doar cei cu adevărat succes economic în viață aleg să fie văzuți (sau nu) într-un Rolls Royce.

Noul motor Rolls-Royce V12 de 6.75 de litri produce 563 de cai putere şi un cuplu motor de 850 Nm, distribuit către noul sistem de tracţiune integrală şi sistemul cu patru roţi directoare construite pentru a face faţă oricăror provocări. Fiind un Rolls-Royce, Cullinan oferă întreaga suită de elemente Bespoke dezvoltate special pentru diferitele moduri de viață ale proprietarilor săi. Una dintre opțiunile cele mai proeminente o reprezintă Modulul de Recreere (Recreation Module) – un sertar acționat electric în care clienții vor putea depozita accesoriile şi bunurile personale necesare activităților pe care au în plan să le desfăşoare. Acesta este situat în compartimentul din spate al mașinii și poate fi deschis cu ușurință la atingerea unui buton. Una dintre opţiunile oferite de Recreation Module este Rolls-Royce Cullinan Viewing Suite – cu o singură apăsare de buton, două scaune din piele de cea mai bună calitate, orientate spre exterior și o masă de cocktailuri apar din cadrul modulului. Ori de câte ori călătoriți, Viewing Suite garantează cel mai bun loc posibil pentru privitor. Primii clienți vor primi Cullinan în trimestrul întâi al anului 2019.

Pentru că nu e doar o mașină, e un stil de viață. Și cum stilul de viață dictează ce conducem, constructorul britanic iese pe piață cu primul SUV al mărcii, purtând numele celui mai mare diamant găsit vreodată: Rolls Royce Cullinan. Pentru a vedea cum a decurs evenimentul de lansare al noului model, vă invităm să vedeți clipul de mai jos.

reclama