Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Volkswagen pregateste un Tiguan Coupe si un model cu 7 locuri

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Volkswagen pregateste doua noi variante de Tiguan, un Coupe si model XL cu 7 locuri. Informatia a fost confirmata de un reprezentant al companiei, iar in urmatorii 2-3 ani vom vedea o familia intreaga de modele Tiguan.

Modelul Coupe nu va fi diferit fata de actualul model, insa va putea rivaliza mai bine cu Range Rover Evoque. Pe cand modelul XL cu 7 locuri va fi marit gratie platformei MQB. Va avea un ampatament mai mare cu 110 cm si un ecartament mai larg pentru a mari spatiul din interior. Va veni cu tractiune integrala si credem ca va fi un concurent serios pentru Lodgy. Da, Lodgy, masina care nu prea se vinde in Romania si care are mult succes prin vest.

Tiguan Coupe este deja gata, insa mai dureaza putin pana va fi prezentat oficial. Nu stim inca nimic despre preturi sau o data aproximativa de lansare. Tot ce stim este ca VW va pregati in maxim 3 ani o familie intreaga de Tiguan. Poate chiar si un brand separat cum este cazul Citroen/DS? Vom vedea pe parcurs.

Oferta AUTO
reclama