Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Top 5: Masini ce au dezamagit in 2014

Toţi ne gândim la maşini care ne plac, pe care le-am dori dar niciodată să nu le-a alegeţi pe acestea… Da! am realizat un top cu cele mai dezamăgitoare maşini pe anul 2014 … Top 5 arată în felul următor:

Locul 5: Renault Scenic Xmod este un model îmbrăcat în haine de monovolum mini dar care ar trebui să arate şi a off-roader… nu ştiu, dar pur şi simplu când mă uit la ea îmi vine să rad.

renault-scenic-xmod-5

Locul 4: Mitsubishi Mirage a fost construită pentru Europa dar sincer arată de parcă ar fi o maşină din India sau un fel de „Nano”, cea mai ieftină şi urâtă maşină. Pe scurt e un dezastru.

mitsubishi-mirage-4

Locul 3: Seat Toledo este model construit pentru piaţă din Mexic şi sincer aşa trebuia să rămână. Dar acest model este comercializat în Europa şi în Rusia. Personal, sunt unul din cei care le plac maşinile Seat, dar nu Toledo. Drept dovadă la ce spun, producţia Toledo a scăzut puternic din 1999, astfel de la 105.818 unităţi produse în acel an – ajungand în 2009 la 571 de unităţi iar în prezent nu depăşeşte nici măcar 200 de unităţi.

seat-toledo-3

Locul 2: Crevrolet Cruze poate fi considerată cea mai mare dezamăgire în materie auto. Merita pe deplin locul 1 dacă cea care se afla pe această poziţie nu era incredibil de urâtă. Dacă nu ştiţi, cei de la GM au retras marca Chevy din Europa tocmai din acest motiv. Vânzările la modelele Chevy au fost cu mult sub aşteptări iar ca să spele ruşinea, i-a lăsat pe cei de la Opel să poarte povara reparaţiilor.

Chevrolet-Cruze-2

Locul 1: Ssangyong Turismo este un model … INCREDIBIL DE URAT şi atât!!! sincer nici nu ştiu ce să spun la el doar că este relativ un model nou iar asta e tot ce pot spune bun despre această maşină.

SsangYong-Korando-Turismo-1

Cam aceasta este parerea mea iar daca stiti si voi astfel de modele ce merita a fi ocolite, lasati un comentariu despre ele.

Oferta AUTO

AUTOR:

TAGS: masini, top 5,

reclama