Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

TOP 3…masini discrete si luxoase


 
Ieri purtam o discutie cu un amic care ma intreba ce si-as putea recomanda in materie auto de lux dar care sa ii ofere in aceeasi masura multa discretie. Omul nu vroia sa iasa in evidenta dar dorea sa cumpere o masina care sa ii ofere comfortul unei masini de lux. Astfel m-am gandit sa intocmesc un TOP 3 AUTO, masini de lux si care sa iti ofere discretie in traficul autohton. Factori pe care i-am luat in calcul a fost gradul de comfort si de discretie (evident :D), pretul, costurile de intretinere:
 
 
3. VOLVO S80Afla cele 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Volvo S80! Recomand versiunea S80 D4 cu motor de 2.0 si  163 CP / 400 Nm. Liniile din interior sunt foarte bine lucrate, preluate dupa fantasticul S60 iar cu cutia automata este o bijuterie. Ca sa nu mai vorbim de sistemele de siguranta… si toate acestea la pret de 42.580 euro.
 
 
2. VW PHAETONDescopera o opera de arta! Asemenea unui Passat, design-ul monoton nu atrage prea mult atentia in schimb avem de a face cu o balena in materie auto. Nu va recomand totusi noul facelift fiind prea „glamour” ci modelul precedent… iar ca achizitie, entry-level este mai mult decat suficient, cel de 3.0 V6 TDi 4M cu cutie automata, diesel, cu motor de 240 CP si 500 Nm la pret de 67.829 euro.
 
 
1. SKODA SUPERBSimply Clever! Varful de lance a celor de la Skoda are multe atuuri, mai putin cel al design-ului. Totusi, ofera confort si spatiu asa cum doar la masinile premium gasesti. Un mare avantaj, tin sa recunosc, este pretul si costurile de intretinere. Skoda Superb pleaca cu un pret de 21.000 euro (aproximativ) dar in nici un caz nu v-as recomanda varianta entry level de 1.4 TSI ci varianta 2.0 TDi de 140 CP cu 320 Nm ce pleaca de la un pret de 24.032 euro.


de Robert Drilea

reclama