Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Hyundai Elantra 1.6 GLS 2013 ( cutie automata )

Va aduceti aminte ca anul trecut am condus un Hyundai Elantra si am postat un review complet. Ba mai mult de atat, a castigat premiul de cea mai buna masina Compacta berlina si de Masina Anului 2012 de la blogul nostru. Astazi revin cu un nou articol despre aceasta masina pentru un nou test drive dar pentru versiunea cu cutie automata.
 
 
Voi incerca in materialul de azi sa vin cu completari la articolul precedent. Am parcurs aproximativ 250 km cu masina si in mare parte in regim urban. Daca versiunea precedenta, cu cutie manuala a inregistrat un consum mediu undeva intre 6 si 7 l/100km, modelul testat de noi a atins un consum urban de 9.9l/100km iar in afara orasului un consum de 6.5l/100km. Am incercat sa fim cuplati in EcoMode pentru a obtine un consum cat mai economic. Practic, sistemul ne trecea pe modul Drive intr-o treapta superioara undeva la 2.000-2.400 RPM. Dar cel mai mult ne-a impresionat comportamentul masinii cu cutia automata. Se inteleg perfect si iti ofera atat un consum mic dar si un plus de putere atunci cand ai nevoie. Comfortul masinii este crescut prin rafinament motorului si sonoritatea habitaclului. Cutia isi face pe deplin treaba astfel la schimbarile de rapoarte, acestea au o tendinta continua si nu iti ofera senzatia ca a gresit treapta. Cu astfel de calitati, Hyundai Elantra devine masina perfecta in traficul urban dar si in calatoriile lungi.
 
 
O recomand tuturor ce vor o masina compacta de familie, spatioasa, prietenoasa, cu un design si stil aparte, cu o paleta de echipari generoasa si toate acestea la pret accesibil. Un alt element pe care este bine sa il luati in considerare, Hyundai Elantra isi pierde greu din pret in situatia revanzarii. Totusi ii taxez pe cei de la Hyundai cu nu au pus si un propulsor diesel pe acest model, devenea o oferta foarte atractiva.
 

reclama