Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO
TEXTAR România – din dragoste pentru angajați

TEXTAR România – din dragoste pentru angajați

Nu vă va învinovăți nimeni dacă veți ridica din umeri atunci când veți fi întrebați ce știți despre Textar, sau dacă aveți habar cu ce se ocupă această companie. În vreme ce Brembo, Wilwood, AP Racing și alte companii ce fac sisteme de frânare auto au ales să își promoveze masiv produsele, Textar a rămas în umbră, precum tocilarul clasei care tace și face. Și exact asta au făcut – au tăcut și au făcut. Ce anume au făcut? Ei bine, plăcuțe de frână! Câte? Atât de multe încât e foarte probabil că și tu te bucuri de produsele lor în mașina ta fără ca măcar să știi acest lucru. Cei de la Textar produc atât componente OEM, cât și aftermarket, astfel că experiența în această industrie este garantul calității produselor lor. Fabrica de la Caransebeș este un centru extrem de important de producție, fiind în continuă dezvoltare și contribuind serios la economia zonei. Locurile de muncă ce au fost create , precum și planurile de extindere ale celor de la Caransebeș ne fac să avem încredere în această companie ce investește la fel de mult în aparatură de ultimă oră, precum investește și în angajații săi.

În fabrica TMD Friction totul este ordonat, curat și gândit pentru eficacitate. Lucrătorii dau dovadă de respect față de locul în care lucrează și acest lucru se vede cel mai bine în produsele ce ies din mâinile lor – plăcuțele de frână sunt făcute cu simț de răspundere și implicare.

Unul dintre cei ce contribuie la această bună orânduire a fabricii este Dragoș Grecu, manager de producție la TMD Friction. Prin măsurile luate de el și echipa sa, fabrica de la Caransebeș funcționează ca un angrenaj bine pus la punct, iar motivul este simplu – pentru că angajații sunt puși pe primul loc.

Oferta AUTO