Închide
Photo of 3 cats
Închide
Photo of 3 cats
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Photo of 3 cats

Test Yamaha XMAX 300 scuter 2020

Problema traficului din capitală este una ce pare a fi fără soluție din partea statului. Cum facem să micșorăm volumul de timp petrecut în trafic pentru a fi mai repede acasă sau pur și simplu pentru a fi mai eficienți în drumurile noastre? Soluția a fost întotdeauna să recurgem la două roți. E la mintea cocoșului: ești mai mic, te strecori mai repede. Odată cu această libertate în trafic vine și nevoia de a fi cât mai în siguranță. Cu toții i-am auzit pe prietenii noștri care încă nu au descoperit plăcerea celor două roți zicând: “Eu nu mă urc pe așa ceva pentru că e periculos!”. Cu siguranță există un risc mai mare atunci când ești pe motocicletă, dar atenția pilotului este tot timpul alertă la ceea ce se întâmplă în jurul său.

Un alt factor ce îi ține pe șoferi departe de categoria A este lipsa confortului. “Nu e cald cu casca vara pe cap? Nu e nasol când bate vântul? Nu îți strici încălțările de la schimbatul vitezelor?”.

Ei bine, pentru toate problemele pe care le-ar putea avea un motociclist începător, Yamaha vine cu o soluție simplă numită XMAX 300. Îndeajuns de manevrabil încât să poți merge lejer în trafic, perfect adecvat ca dimensiuni, practic (sub șa încap două căști full face), cu consum redus și un parbriz care îți permite să simți briza, dar nu să îngheți de frig. Yamaha XMAX 300 este unealta perfectă pentru cei ce vor să meargă la birou în costum fără să suporte încălțămintea moto ce poate fi inconfortabilă atunci când ești la locul de muncă.

Maxi-scuter-ul devine din ce în ce mai popular, dar vei realiza de ce abia după ce vei conduce unul fabricat de Yamaha – confortabil, sportiv, cu design captivant. Nu credeam că îmi va plăcea vreodată această clasă de motociclete, dar iată-mă.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook