Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive VW GOLF 8 2020 [VIDEO]

Nu e nicio îndoială că Volkswagen Golf este cel mai important model al producătorului german. Din America și până în Asia, nu există cumpărători care să nu știe acest model sau care să nu fi considerat măcar o dată să intre în posesia unui Golf. Volkswagen știe foarte bine rețeta unei mașini de succes, având în vedere că Beetle-ul clasic rămâne în continuare una dintre cele mai vândute mașini ale tuturor timpurilor. Faptul că modelul Golf a fost și este în continuare un automobil pe placul multor cumpărători nu ar trebui să surprindă pe nimeni, dar în ultima vreme apar din ce în ce mai mulți competitori ce vor să detroneze regele hatchback-urilor.

Pentru a rămâne în vârful piramidei, mașina germanilor trebuia să se reinventeze odată cu generația a opta și exact asta a și făcut.

Volkswagen Golf a fost tot timpul ca o oglindă a timpurilor sale, astfel că în 2020 era de așteptat ca tehnologia să invadeze modelul popular: ecranele LCD au înlocuit tot ce însemna ceas analog iar controalele climatizării sunt acum implementate în sistemul de infotainment. Volkswagen Golf este reflexia vremurilor în care trăim, “mașina poporului” de astăzi trebuie să fie tehnologizată pentru că asta vrea poporul în 2020.

Trecând peste designul părții din față controversat, în continuare e ușor să recunoști Golf-ul, iar asta e foarte important. Fanii fideli ai modelului nu primesc un șoc vizual foarte mare, dar liniile sunt îndeajuns de interesante încât să convingă noii cumpărători să se orienteze spre popularul hatchback.

“Vărul” Seat Leon reușește să impresioneze prin spațiul mai mare de pe bancheta spate și prin designul special, dar Golf rămâne aceeași mașină ce pare conservatoare din exterior, dar uimește plăcut la interior. Noul mild hibrid al grupului VAG bazat pe un motor cu combustie internă de 1.5 litri turbo este prezent și aici, iar DSG-ul completează experiența relaxantă la condus. Mai multe detalii, în review-ul de pe YouTube.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook