Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Suzuki SX4 Hybrid 2020 [VIDEO]

Aproximativ 85.000 de vizualizări are în momentul publicării acestui articol review-ul meu din 2017 la Suzuki SX4 S-Cross AllGrip. Nu încetează niciodată să mă uimească interesul pentru această marcă și fidelitatea ieșită din comun a clienților săi. Pare că japonezii știu exact ce trebuie să modifice și ce trebuie să îmbunătățească pentru a-și păstra fanii mulțumiți. Constructorul nipon nu își bate capul cu tehnologii de faruri ce îți iau ochii sau cu elemente de design menite să-ți distragă atenția de la o eventuală lipsă de calitate. Onestitatea automobilelor din Țara Soarelui Răsare este exact calitatea ce le face dezirabile pentru masa lor mare de fani înrăiți.

Acest lucru explică design-ul un pic îmbătrânit al lui SX4 – e clar, această mașină nu va câștiga niciodată vreun concurs de frumusețe, dar nu pentru asta a fost creată. Suzuki SX4 este o mașină practică cu dimensiuni excelente, un automobil îndeajuns de compact încât să poată fi folosit în oraș, dar destul de spațios încât nimeni să nu se plângă de alegerea făcută de capul familiei. Pe bancheta spate încap lejer trei pasageri, iar plasarea bagajelor în portbagaj nu va reprezenta o provocare pentru nimeni.

Îmi place că Suzuki își propune să combată pe toți acei cumpărători ce vin în showroom cu ideea preconcepută că pentru a avea o mașină confortabilă în oraș, trebuie neapărat să îți cumperi ceva dotat cu o cutie de viteze automată. Cutiile manuale ale celor de la Suzuki sunt atât de ușor de folosit încât aș putea spune că e mai relaxant să schimbi treptele de viteză în loc să fii smucit de vreo cutie automată cu o etajare inadecvată.

Dacă la toate informațiile de mai sus mai adăugăm și sistemul All Grip, atunci avem o mașină ideală pentru tot timpul anului cu o multitudine de modalități de folosire. Calitate, versatilitate și preț corect. Ce-ți mai poți dori?

CONCLUZII

Nota: