Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Test Drive Peugeot 2008 1.2 Puretech 2020 [VIDEO]

Am avut ocazia sa imi incep seria de review-uri auto cu superbul model Peugeot 2008 GT Puretech. Cand am vazut masina, primul gand pe care l-am avut a fost: oare cum ar arata defiland pe un podium de Fashion Week in care tema prezentarii ar fi eleganta, futurismul si pasiunea? Ei bine, cu siguranta ar fi fost „mireasa” colectiei.

Noul Peugeot 2008 GT Puretech reprezinta o viziune moderna, cosmopolita, a ceea ce poate face brand-ul francez in materie de design si functionalitate. Peugeot 2008 se afla la a doua generatie, primul model fiind lansat in 2013. Pastrand formula, gigantul francez a preluat platforma folosita de noul model 208 si a dezvoltat un SUV de clasa mica ce poarta numele de 2008.

Design-ul exterior, dar si cromatica, iti complimenteaza toate simturile. Aceasta este genul de masina care atrage privirile tuturor, iar mixul dintre negru si rosu perlat cu care vine echipat noul Peugeot 2008 este una dintre cele mai frumoase combinatii de culori. Avand linii de design elegante si laturi sculptate aproape de sasiu, masina inspira putere din orice unghi ai privi-o. Gherutele de felina arata caracterul incisiv si plin de energie.

Interiorul masinii este parca venit din viitor, plansa de bord are vedere tridimensionala si poate fi personalizata in functie de dorintele fiecaruia. Cele mai importante informatii, precum alertele de viteza si siguranta, sunt proiectate in stil holograma pentru a atrage mai rapid atentia soferului. Computerul de bord este si el high-class, cu multiple comenzi care ofera un confort maxim.

Toate elementele noului SUV Peugeot 2008 sunt extrem de versatile si moderne, astfel ca si experienta de condus va fi una pe masura. Este o masina ce i se potriveste de minune unei femei puternice, care apreciaza bunul gust, rafinamentul, dar si inovatia.

 Asadar, daca te gandesti sa iti cumperi o masina noua si ai dubii in legatura cu modelul, rezerva-ti 10 minute si urmareste review-ul meu de mai jos. Pot sa te asigur ca, dupa vizualizarea lui, Peugeot 2008 GT Puretech va fi o optiune pe care, cu siguranta, o vei lua in calcul.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook