Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test YAMAHA Tricity 125 2020 [VIDEO]

Nu putem să mai negăm multă vreme faptul că autoritățile nu vor rezolva problema traficului din capitală și că această sarcină ne va reveni tot nouă, participanților la trafic. Cum graba este la ordinea zilei în București iar după cum spunea un domn politician, pe bicicletă e mai greu pentru că transpiri pedalând, atunci nu ne mai rămâne decât o singură variantă: motocicleta! Deja aud argumentele contra: “e periculos”, “dacă îți sare unul în față”, “nu știi când schimbă unul banda în fața ta” și multe alte scenarii cu care defilează cei ce se uită prea mult la știrile de la ora 17. Nu neg că există un pericol în plus atunci când mergi pe motocicletă față de momentul când ești în mașină, dar există un adevăr în lumea aceasta ce nu este contestat de nimeni: timpul pierdut nu se mai recuperează. Iar timpul pierdut în trafic este cu atât mai puțin productiv cu cât nu te poți îndeletnici cu altceva pentru a nu sta degeaba în mașină: trebuie să te concentrezi la drum chiar dacă înaintezi cu o viteză medie de 15 km/h.

În momente ca cel descris mai sus, te uiți cu jind cum curierii pe scuter trec șerpuind printre mașinile ce stau la semafor parcă fără nicio speranță. Simți cum timpul se scurge iar tu stai pe loc. Totul, pentru că ți-ai ascultat prietenii prăpăstioși despre cazurile de accidente în care motocicliștii au fost victime.

Chiar dacă îți este frică de o eventuală neplăcere cauzată de mersul pe motocicletă, parcă totul pălește în comparație cu sentimentele de lâncezeală și spleen ce te încearcă atunci când stai cu orele în trafic. Nu e nevoie să fie așa! Dacă îți e frică de 2 roți, atunci Yamaha are exact produsul ce te va salva: Yamaha Tricity 125 – un scuter cu 3 roți ce se va dovedi a fi companionul perfect în lupta împotriva traficului greu.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook