Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive MINI Cooper SE All4 Countryman PHEV 2020 [VIDEO]

De ce tot apare Mini Countryman în pozele de promovare ale producătorului de origine britanică tot timpul murdar de noroi? Da, este un model cu valențe de offroader, dar este și mașina tinerească și plină de șarm pe care o vedem cu toții ca fiind mai potrivită junglei urbane decât ar fi pe drumurile nepavate ale patriei. Dacă în această ecuație adăugăm o variabilă valoroasă, și anume capacitatea de a folosi exclusiv bateria pentru a se deplasa pe distanțe de 35-40 km, atunci obținem cu adevărat o mașină versatilă – Mini Countryman Plug-in Hybrid AllWheel Drive. E un nume cam lung, dar așa aflăm rapid toate caracteristicile principale ale acestui model: unitatea de propulsie hibridă permite mașinii în cauză să obțină un consum excelent în oraș cu minimul de poluare, iar tracțiunea integrală oferă siguranță șoferului ce va ști că orice teren s-ar așeza în fața lui, va fi ușor de negociat.

Dar Mini Countryman nu este doar atrăgător la exterior, interiorul este tineresc și plin de elemente ce te îmbie să atingi, să simți, să experimentezi cu adevărat ce înseamnă șarmul Mini. Sunt mulți producători ce îți oferă lumină ambientală multicoloră, dar Mini este singurul constructor ce îți oferă un buton dedicat schimbării culorii luminii ambientale, astfel că atunci când te plictisești seara în trafic, îți poți porni propria ta discotecă!

După ce ai terminat jocul de lumini și ești la limită să-ți induci o criză de epilepsie, atunci poți observa LED-urile ce flanchează sistemul de infotainment, LED-uri ce reacționează la anumite acțiuni: când accelerezi mai tare, ele vor simula un turometru, când vei schimba volumul, ele vor acționa ca un indicator de volum imens, când vei folosi navigația, ele te vor ajuta să îți dai seama când trebuie să faci o manevră și multe alte astfel de idei ingenioase implementate de Mini. Pentru a vedea mai multe, vă invităm să vedeți review-ul.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook