Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Test ride BMW C400 GT scuter [VIDEO]

Imaginează-ți următorul scenariu: locuiești într-un oraș aglomerat ca Bucureștiul, lucrezi într-o zonă plină de corporații iar naveta zilnică, mai ales la terminarea programului, te obosește enorm. Ultimul lucru pe care îl vrei după 8 ore de muncă este să mai stai câteva ore în trafic până ajungi acasă la oaza ta de liniște și pace. Știu ce vei spune, argumentul tău este că e inconfortabil să îți pui tone de echipament pe tine, plus că la birou ești obligat să ai o anumită ținută. Norocul tău că există BMW C400 GT, un maxi scuter confortabil, ce nu te obligă la purtarea unui echipament greoi, dar te ajută să salvezi foarte mult timp.

Punctul forte al lui C400 GT este, cu siguranță, tehnologia. La fel cum iDrive-ul a ajuns un etalon în lumea auto, la fel și sistemul de conectivitate al motocicletei în cauză creează confort sporit pilotului, atunci când vine vorba de a fi informat de ceea ce urmează să se întâmple pe parcursul călătoriei tale: poți obține informații despre navigație, utilizând aplicația BMW Motorrad Connected, ecranul LCD îți poate afișa detaliat informații despre călătoria ta sau chiar poți schimba complet stilul afișajului pentru a vedea mai bine turațiile motorului.

Confortul nu a fost lăsat pe plan secundar, astfel că șaua lui C400GT este printre cele mai confortabile din această clasă iar spătarul îți oferă siguranța că oricum ai accelera, nu vei aluneca spre locul pasagerului. Vibrațiile cilindrului ce se zbate sub tine vor fi deranjante inițial, dar te vei obișnui repede cu ele. La fel, ți se va părea că dimensiunile acestui maxi scuter sunt un pic exagerate: cu precădere, masa și lățimea. Într-adevăr, mi-a luat ceva să mă învăț, dar nu a fost ceva peste care să nu pot trece. După ce am înțeles că C400GT este agil ca o felină, totul a devenit mai ușor.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook