Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Volkswagen ID.4 2021 [VIDEO]

De ce să-ți iei un Volkswagen ID4 când există deja Volkswagen ID3? De ce să te obosești prin oraș cu o mașină de dimensiuni mai mari când ai putea să te strecori prin trafic cu ID3, o mașină cu dimensiuni similare unui Volkswagen Golf? Răspunsul este pe cât de simplu, pe atât de convingător – confort! ID3 nu a fost niciodată o mașină ce își privează pasagerii de confort, dar nimic nu se compară cu cursa mai lungă a unui amortizor de crossover.

Elementele cu care constructorul german ne-a învățat deja de la ID3 se află și la fratele mai voluminos – același sistem de infotainment, același volan, aceleași controale la interior, același spațiu excelent pe bancheta spate. Recunosc, aș fi sperat să văd câteva schimbări făcute de germani la interior – mi-ar fi plăcut să avem controale pentru climatizare mai ușor de folosit, butoane fizice pentru a deschide cele 4 geamuri (nu doar 2 butoane și o altă comandă pentru a selecta sau deselecta geamurile din spate) și nu pot să înțeleg de ce plasticul lucios a fost utilizat în zonele de trafic intens (consolă centrală, mânerele ușilor).

Interiorul aerisit al ID3-ului, aici mi s-a părut puțin apăsător, dar sunt sigur că făcând selecția corectă a tapițeriei de interior vei putea recrea acest sentiment și în ID4. În ciuda tuturor acestor mici minusuri, confortul lui ID4 este uneori copleșitor. Când toată lumea stă nervoasă în trafic, tu îți ridici geamurile, pornești climatizarea, îți pui muzica preferată și te poți bucura de liniște și pace la un nivel ce este rezervat doar șoferilor de mașini premium din traficul bucureștean.
Această liniște mentală este sporită și de autonomia excelentă a crossover-ului cu tracțiune spate, astfel că nu vei sta niciodată cu grija stației de încărcare, mai ales dacă există posibilitatea încărcării peste noapte în propria curte.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vedeți review-ul nostru complet despre Volkswagen ID4 în 4K doar pe canalul eblogAUTO.

CONCLUZII

Nota: