Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Fiat 500e 2021

Există mai multe variante pe care ai putea să le abordezi atunci când pleci în căutarea unei mașini electrice de oraș. Evident vrei ca mașina să fie compactă, ușor de manevrat și de parcat în mediul urban, dar dacă s-ar putea să nu-ți petreci ziua căutând stații de încărcare ce se dovedesc a fi ocupate când ajungi la fața locului, ar fi excelent. Fiat 500e îmbină un design retro cu performanțe adecvate anului 2021, reprezentând prima încercare a modelul 500 de a ajunge pe piață cu sistem de propulsie complet electric. Încercarea moarte n-are, dar în cazul de față nici nu se pune această problemă. Deși prețul reflectă poziționarea în partea superioară a clasei, Fiat 500e are toate calitățile necesare pentru a te convinge.

Din punctul meu de vedere, singurul rival direct al modelului italienilor este Mini-ul electric – ambele sunt modele ce păstrează o legătură strânsă cu modelul original, având un aer retro coroborat cu tehnologie de ultimă generație. Ambele sunt mașini compacte, excelente pentru oraș, dar departajarea trebuie să vină undeva, nu? Fiat 500e este mai confortabil decât rivalul din Marea Britanie, chiar dacă acest din urmă are o manevrabilitate mai sportivă. Un lucru ce va convinge clienții este cu siguranță autonomia – micul Fiat ar putea parcurge o distanță de 240 km cu lejeritate, fără să fii nevoit vreodată să activezi modurile extreme de conservare ale energiei electrice sau să te privezi de confort pentru a te asigura că ajungi la destinație.

Există mașini electrice ce oferă autonomie mai mare la preț mai bun? Sigur că da. Au acele mașini același șarm pe care îl are modelul din Torino? În niciun caz. Mașina aceasta este o declarație de dragoste făcută vremurilor apuse când mașinile provocau ceva în privitor. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vedeți review-ul video complet.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook