Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Aston Martin DBS Volante Superleggera 2021 [VIDEO]

Aston Martin DBS Volante Superleggera este o mașină ce îți atacă simțurile în mod constant. Dacă stai cu plafonul ridicat, auzi cum pneurile exagerat de late torturează asfaltul trecând peste el cu o eleganță impresionantă. Dacă stai cu plafonul coborât ești atacat de horcăiturile violente ce vin dinspre sistemul de evacuare în timp ce din față sunetul celor 12 cilindri în V te fac atent la ceea ce ai putea dezlănțui dacă nu ești moderat cu piciorul drept. Dacă pui mașina în modul GT sperând că astfel vei fi izolat de toți factorii ce îți atacă simțurile atunci vei putea să simți mai bine cum puntea spate este foarte aproape de scaunul tău și capota mașinii pare că se lungește la fel precum contul tău din bancă – dacă ești norocos. Nu există niciun moment în care să fii în această mașină și să nu simți că se întâmplă ceva special, ceva specific unei mașini de rasă nobilă. Niciodată nu vei uita că ești la volanul unui Aston Martin.

Design-ul exterior al mașinii este deopotrivă elegant și atletic, ca Nadia Comăneci pe covorul roșu la premiile Olimpice.

După ce te îmbată cu experiența de condus și după ce te lași fermecat de liniile mașinii, Aston Martin DBS Volante Superleggera începe să-și arate mușchii – motorul acela V12 este ajutat de 2 turbine ce îi permit să dezvolte 725 cai putere și un cuplu monstruos de 900 Nm. În ciuda denumirii Superleggera, automobilul britanic cântărește circa 1900 kg, astfel că tot acel cuplu este pus la treabă atunci când șoferul folosește pedala îngustă pentru a propulsa bolidul de la 0 la 100 km/h în 3.5 secunde.

Senzația este aproape înfricoșătoare, mai ales că drumurile și legile din România nu permit acestei mașini nici măcar să se dezmorțească. Pentru mai multe detalii, vă invită să urmăriți un nou review 4K marca eblogAUTO.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook