Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Hyundai Santa Fe 2021 [VIDEO]

Hyundai Santa Fe ar trebui să fie opțiunea implicită a oricărui cumpărător ce dorește un SUV de familie confortabil și spațios. Noul design atrage privirile, dar nu în același mod în care ar face-o, de pildă, un i30 N. Eleganța și masivitatea noului Santa Fe reprezintă cheia impozanței acestui model – Hyundai Santa Fe nu pare că se grăbește nicăieri, pur și simplu alunecă frumos pe suprafața carosabilă până la destinație păstrându-și ocupanții în siguranță și confort.
Evident, prima comparație pe care am făcut-o urcând în acest model a fost cu verișoara sud-coreeană, KIA Sorento. Deși modelele împart platforma, trenurile de rulare și multe alte componente pe care nu le putem cunoaște cu amănuntul, sentimentul provocat de cele două SUV-uri este complet diferit. KIA Sorento creează un habitaclu tineresc, cu plastic lucios, modern, minimalist pe alocuri. Pe de altă parte, Hyundai Santa Fe își înconjoară ocupanții cu un design clasic – majoritatea suprafețelor sunt acoperite cu piele, plasticele de pe mânerele ușilor ce scârțâiau specific în KIA acum au fost reduse la tăcere iar butoanele de pe consola centrală au fost grupate într-un singur loc pentru a permite tuturor utilizatorilor (mai mult sau mai puțin orientați către tehnologie) să poată interacționa ușor cu toate accesoriile mașinii.

Pentru cei ce vor un SUV coreean ce oferă un sentiment mai luxos, Hyundai Santa Fe se departajează ca fiind cea mai bună alegere.

Totuși, Santa Fe nu este o mașină perfectă, iar acest lucru este evident când duci acest model în zonele în care nu se simte confortabil. Dacă manevrezi selectorul de viteze un pic mai rapid, să zicem că vrei să faci rapid o parcare laterală și selectezi D și R repede, vei vedea că start-stop-ul mașinii îți va creea anumite neplăceri. Pentru a vedea mai multe informații despre acest lucru, vă invit să vedeți un nou review eblogAUTO 4K.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook