Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Volkswagen Caddy 2.0 TDi 2021

Deși nu ne place să recunoaștem, cu toții am fi mult mai câștigați din toate punctele de vedere cu un Caddy în fața blocului sau în curte. Noul Volkswagen Caddy 2.0 TDI are toate calitățile necesare pentru a satisface chiar și nevoile celui mai pretențios cumpărător. Un model extrem de versatil ce îți permite să mergi cu familia în vacanțe lungi sau să te întreții din propria ta mică afacere, dacă se întâmplă să fii antreprenor. Nu văd prea multe lucruri pe care nu ar putea să le facă acest model și sunt sigur că această capabilitate de a face aproape orice îi face pe cei ce aleg o astfel de mașină să nu râvnească la altceva vreodată.

Tot ce-i mai lipsea Caddy-ului era un pic de fler, un design exterior care să te ducă mai puțin cu gândul către utilitar, și mai mult către hoinar. Designul mașinii aproape că te păcălește să crezi că micul MPV a trecut la propulsie electrică, dar sub capotă te așteaptă cu brațele deschise vechiul și credinciosul 2.0 TDI, gata să-ți sară în ajutor când încărcătura devine o sarcină grea. Deși unitatea dezvoltă puțin peste 100 cai putere iar cuplul de 280 Nm nu este atât de impresionant, masa maximă autorizată de 2220 kg va da încredere oricărui potențial client că aceasta este o mașină ce poate într-adevăr să își arate valoarea atunci când SUV-urile sau break-urile dau bir cu fugiții.

Una peste alta, eu aștept cu nerăbdare varianta 4Motion a lui Volkswagen Caddy doarece cred că atunci Caddy-ul își va întregi și mai mult imaginea de mașină care le face pe toate – spațiu de stocare excelent pentru excursiile la mare, iar pentru anotimpul rece, e loc în spate și pentru plăcile de snowboard. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vedeți review-ul video de pe canalul eblogAUTO.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook