Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Test Drive Renault Captur E-TECH Plug-In Hybrid 2021 [VIDEO]

Renault Captur E-Tech plugin hybrid și vărul îndepărtat cu două roți, trotineta Leader R.S ar putea reprezenta soluția perfectă pentru mobilitate urbană cât mai eficientă într-un oraș aglomerat precum capitala noastră. Dacă stai în afara Bucureștiului, poți veni cu Captur-ul până la marginea orașului (utilizând doar electricitate, grație sistemului plugin hibrid) astfel evitând centrul aglomerat, iar pentru restul drumului te poți aventura pe Leader R.S. Știu că sunt mulți cei care în ultima vreme au înțeles că mașina deja nu mai este un mod de transport eficient și se reorientează către motociclete, scutere, trotinete electrice.

Deocamdată, cea mai bună soluție o reprezintă combinarea celor două tipuri de transport, deși nu pot să spun că nu înțeleg reticența oamenilor de a fi expuși în traficul din capitală. Diferența dintre trotineta electrică și motocicletă, de exemplu, este că motocicleta te face auzit, pe când trotineta silențioasă nu îți anunță prezența celorlalți participanți la trafic. Pe de o parte, înțeleg grija fiecăruia pentru propria persoană, precum și sentimentul de siguranță pe care ți-l oferă mașina personală, pe de altă parte trebuie să fim hotărâți în legătură cu ceea ce vrem cu adevărat: să petrecem cât mai puțin timp în trafic sau să petrecem mai mult timp, dar în confort mai mare?

Polemica poate continua la nesfârșit, dar Renault oferă fanilor săi felurite variante de a minimiza traficul, sau de a-l face măcar un loc mai curat. Da, Leader R.S. este o trotineta Xiaomi cu branding Renault, dar asta nu îi știrbește din funcționalitate! Cu trotineta în portbagajul Captur-ului E-Tech îți oferi și confortul de care ai nevoie pe distanță lungă, dar și eficiența la care tânjim cu toții pe distanțe scurte, dar aglomerate. Pentru a vedea cât de bine se descurcă în trafic combo-ul francezilor, vă invităm să vizionați un nou review complet 4K eblogAUTO.

CONCLUZII

Nota: