Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Citroen C3 facelift 2021

Noul Citroën C3 sparge tiparele citadinelor prin personalitatea sa puternică și designul robust și energic. Silueta armonioasă este pusă în valoare de roţile cu diametru mare. Airbump-urile laterale formate din trei capsule în relief, amplasate în partea inferioară a portierelor protejează caroseria și pun în valoare designul mașinii. Designul acestor protecţii este împrumutat și de noul geam custode, ceea ce amplifică coerenţa grafică a Noului Citroën C3. În partea din faţă, capota orizontală ridicată exprimă un sentiment de protecţie.

Citroën C3 este o berlină extrem de personalizabilă. Graţie celor 97 de posibilităţi de personalizare, poţi să alegi un exterior discret sau un look modern. Noul C3 propune 7 nuanţe de caroserie, 4 culori de plafon și 4 pachete de culoare. La acestea se adaugă 3 teme grafice pentru plafon și 3 ambianţe de interior. Toate culorile pot fi asortate în funcţie de preferinţe.

Inserţiile colorate Anodised Deep Red care îmbracă carcasele proiectoarelor de ceaţă și protecţiile Airbump creează un contrast elegant cu cele cinci nuanţe de caroserie: Blanc Banquise, Sable, Gris Acier, Gris Platinium sau Noir Perla Nera. Pe lângă decorul specific pentru plafon, oglinzile retrovizoare exterioare sunt puse în evidenţă de carcasa colorată. Interiorul se remarcă prin materialul textil gri pentru scaune, care în partea superioară prezintă o bandă orizontală roșie, prin planșa de bord îmbrăcată în nuanţa Anodised Deep Red, covorașe faţă și spate și prin praguri de ușă specifice. Conceput pe baza versiunii Feel Pack, Noul Citroën C3 C-Series propune dotări ce oferă plăcere la condus și confort la bord, printre care sistemul de asistenţă la parcarea cu spatele, Pack Vizibilitate și Pachetul Safety. Află mai multe despre acest model in videoclipul de mai jos.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook