Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Suzuki Jimny 2024

Astăzi testăm una dintre cele mai simpatice mașini construite vreodată: cel mai mic SUV produs de Suzuki, Suzuki Jimny! Jimny a ajuns la generația a patra și ascunde sub capotă un motor de 1.5l cu 112CP. Îmi place foarte mult că ștergătoarele nu sunt ascunse, deci nu mai există neplăcerea de a se strânge frunze, noroi, zăpadă etc.

Spui JIMNY și te gândești la mare, soare, vacanță, insule grecești! Poți merge liniștit/ă cu el în vacanță și poți căra și casa cu tine, pentru că pe plafon poate fi instalat un cort, tocmai de accea și antena este poziționată în dreapta sus.

Nu îl sperie niciun obstacol, garda la sol este generoasă, de 210mm!Nu există obstacol care să-l poată intimida pe JIMNY: are un unghi de atac de 37 de grade, plus că este foarte distractiv de condus și are și niște suspensii excelente! JIMNY este un off-roader adevărat! Iar versiunea comercială, în două locuri, păstrează caracteristicile autentice 4×4, apreciate de profesioniști, asemenea modelului destinat pasagerilor!

Observăm elementele cheie precum – șasiul cu ramă, separat de caroserie, unghiurile de atac, trecere și degajare, puntea spate rigidă cu 3 legături și sistemul ALLGRIP PRO, de tracțiune integrală nepermanentă care are și raport de transmitere cu funcție de reductor. Deschidem portbagajul: noul model utilitar oferă un volum util pentru încărcătură de 863 litri, cu 33 mai mulți decât versiunea de pasageri în configurația cu bancheta pliată. Totodată, pentru a împiedica încărcătura să se deplaseze necontrolat, au fost prevăzute elemente de siguranță pentru fixare.

La capitolul siguranță, este inclus și sistemul DSBS (Dual Sensor Brake Support). Adică frânează automat pentru a evita un eveniment nedorit sau o coliziune. Și sunt disponibile și funcțiile „Hill Hold Control” și „Hill Decent Control”, care controlează și asistă mașina la coborârea în pantă.

În plus, sistemul eCall, funcția care trimite automat mesaje în cazul unui accident, a fost introdus suplimentar pe noul model. Cumpără-ți această mașină dacă îți dorești un off-roader adevărat și dacă vrei să ai parte de experiențe memorabile de condus!

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook