Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive SsangYong e-Korando

Deși modelul Korando face parte din palmaresul celor de la Ssangyong de suficient de multă vreme, de data aceasta vă prezentăm noutatea cu care au venit coreenii. Este vorba despre o motorizare 100% electrică!

Pentru a asigura funcționarea 100% electrică, Korando e-Motion vine la pachet cu o baterie de 61,5kW/h. Aceasta îți poate oferi o autonomie de aproape 350km sau poate chiar mai mult, în funcție de utilizare. Pentru încărcare 20-80%, dacă folosești o priză fast charge, ești gata de plecare în 33 de minute. Ca experiență de condus, este o mașină confortabilă, cu o suspensie foarte potrivită pentru denivelările din oraș. În ceea ce privește performanța, dispunând de 190CP și 360Nm cuplu, Korando e-Motion atinge 100 km/h în aproximativ 8,5secunde, ceea ce poate nu o face cea mai rapidă mașină, dar este oricum prima la plecarea de pe loc datorită cuplului instant.

Korando e-Motion este o mașină de al cărei confort se va bucura toată familia, întrucât este și spațioasă. Dispune de mult spațiu atât pe bancheta spate, cât și în portbagajul cu un volum de 550L.

Puncte importante marchează și la capitolul siguranță deoarece vine echipat cu senzori și alerte menite să inspire un stil de condus preventiv, nu numai să reacționeze în caz de pericol iminent. Iar modelul Korando, deși nu această variantă electrică, a obținut 5 stele Euro NCAP la testele din 2019.

Pentru mai multe detalii, inclusiv reducerea acordată pentru vehicule electrice, nu ezitați să urmăriți prezentarea de pe canalul nostru de Youtube!

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook

AUTOR:

TAGS: