Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Test Drive Peugeot e-2008 GT 2021

Peugeot e-2008 GT electric a fost primul model nou de Peugeot pe care l-am condus. În ciuda faptului că traficul a fost infernal în acel weekend în București și o bună parte din timp m-am deplasat cu ajutorul funcției de “târâire”, care a fost fix ce aveam nevoie în momentele acelea, m-am bucurat de confortul pe care îl oferă această mașină prin intermediul suspensiei și al scaunelor, dar și cu ajutorul izolației fonice foarte bune pe care nu ai cum să nu o observi.

M-am bucurat de manevrabilitatea volanului, același gen de volan pe care l-am întâlnit și la Citroen C4 și DS3-ul electric, pe care le-am condus înainte de a conduce acest Peugeot.

Un aspect cu care nu am reușit să mă obișnuiesc în totalitate a fost frânarea, care se produce puțin mai târziu decât te-ai aștepta atunci când apeși pedala.

În ceea ce privește experiența de condus, m-a surprins plăcut modul sport, mod în care beneficiem de toată puterea și se simte. Mașina aceasta, cântărind o tonă și jumătate, devine agilă ca o felină și neașteptat de distractivă, rămânând în același timp confortabilă. Direcția se rigidizează cu cât viteza crește și mi se pare că ruliul este destul de bine controlat, există suficient cât să ți se pară distractiv, fără să te simți în nesiguranță.

Pentru mai multe detalii despre noul Peugeot e-2008 GT electric, vă invit să urmăriți review-ul de pe canalul nostru de YouTube.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook