Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive JAGUAR F-PACE PHEV SE 2.0 R-DYNAMIC 404 CP

Pentru testul de astăzi am avut la dispoziție Jaguar F-Pace, varianta Plug-in Hybrid, cu motor de 2.0 și tracțiune integrală. F-Pace este disponibil în 3 variante: R-Dynamic, 400 Sport și SVR.

Varianta R-Dynamic pe care am avut-o la test, vine și ea cu 3 niveluri de echipare din care puteți alege: HSE, SE și S, noi având nivelul SE la dispoziție, care are jante din aliaj de 20” și pachet exterior gloss black care cuprinde elemente precum grila față și rama grilei frontale, ramele gurilor de admisie frontale și siglele.

În ceea ce privește confortul, avem la dispoziție o sumedenie de caracteristici care îl asigură: de la scaunele sport confortabile, reglabile electric și cu posibilitate de memorare a poziției la volan, și suspensia adaptivă, până la caracteristicile privind siguranța, la sistemul audio Meridian cu 13 difuzoare și subwoofer și la cel de climatizare care oferă scaune, volan și oglinzi exterioare încălzite.

Puterea maximă dezvoltată de sistemul de propulsie al acestei mașini este de 404CP și are un cuplu de 640Nm, reușind o performanță de 5,3 secunde până atinge 100km/h, deci este și o mașină rapidă, nu doar confortabilă. Vine echipată cu o cutie automată în 8 trepte ZF care schimbă treptele de viteze într-un mod fluid.

Jaguar F-Pace este de asemenea o mașină spațioasă, punând la dispoziție un portbagaj cu un volum de 619 litri, ceea ce este desigur generos. Singura mențiune aici este lipsa de pragmatism în ceea ce privește “forma” acestui spațiu de stocare, pentru că podeaua portbagajului este înclinată pe latura de la portieră, bagajele tale riscând să ajungă pe jos atunci când aceasta se deschide.

Subiect de discuție este extinctorul sau mai bine zis locul unde este el poziționat. Ceea ce s-a vrut a fi o soluție pentru ca acest obiect să fie cât mai la îndemână în caz de urgență, a ajuns să fie un inconvenient pentru unele persoane. Doar pentru unele.

Pentru mai multe detalii legate de ceea ce oferă Jaguar F-Pace și despre experiența de condus, vă invităm să urmăriți prezentarea video de pe canalul nostru de YouTube.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook