Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Ford Focus ACTIVE 2020

Test Drive Ford Focus ACTIVE 2020

Dragile mele, ma bucur nespus sa fiu din nou in atentia voastra cu noi provocari si recomandari in ceea ce priveste modelele de masini care se potrivesc unor femei minunate ca voi!

Cand am auzit ca voi testa noul Ford Focus Active, mi-am dat seama ca voi avea de-a face cu un model impresionant din toate punctele de vedere: design, confort si functionalitate. Trebuie sa recunosc ca realitatea a fost conform asteptarilor ?.

La prima vedere pare un Focus obisnuit, insa daca privesti mai atent, vei vedea ca exista cateva elemente diferentiatoare care ii confera unicitate si eleganta. De exemplu, garda la sol ridicata cu 30 de cm. Asa cum si noi suntem mult mai stilate si increzatoare atunci cand suntem pe tocuri, la fel se simte si masina: mai impunatoare, mai fermecatoare, exact ceea ce iti doresti de la o masina adevarata.

Un punct forte al masinii este spatiul generos de care te poti bucura in interior, oferind astfel un confort sporit si impresia de spatiu aerist, organizat. Accesul la portbagaj este facilitat de tehnologia de deschidere fără mâini a hayonului, care permite deblocarea acestuia cu o simplă mișcare a piciorului pe sub bara spate. Si cum majoritatea dintre noi iubim animalele, ba chiar le si avem acasa, Ford s-a gandit si la acest lucru: a creat in spate un spatiu special destinat custilor pentru caini sau pisici.

Sistemul de infotainment SYNC 3 le permite șoferitelor să utilizeze funcțiile audio, de navigație, de climatizare sau cele ale telefoanelor inteligente cu ajutorul unor comenzi vocale simple, iar ecranul tactil color cu diagonala de 8 inch poate fi operat prin swipe sau pinch.

Sistemul este, bineinteles, compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto™️ și vine la pachet cu un sistem audio Bang&Olufsen, astfel ca daca esti pasionata de muzica, poti da play la melodia preferata si sa te bucuri de o experienta senzoriala la cele mai inalte standarde.

Mai multe vei descoperi in review-ul de mai jos:

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook