Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Test Drive DS 7 Crossback 2020 [VIDEO]

Cum ți-ar plăcea să dai 40.000 euro pe o mașină ce arată de 80.000 euro? DS 7 îți permite să faci exact acest lucru! Mașina francezilor arată mult mai scump decât ar avea dreptul să o facă un model din această clasă iar privirile participanților la trafic ce conduc într-adevăr mașini de 80.000 euro sunt neprețuite. DS 7 nu este doar o mașină elegantă, e un model ce marchează o ideologie de design ce va trona asupra brandului francez multă vreme de acum încolo. Comfortul și eleganța acestor mașini vor deveni calități de bază specifice diviziei DS. Noile modele DS nu fac deloc rabat la calitate, un lucru ce susține această afirmație fiind chiar simpla calitate a mânerelor de plastic folosite de pasageri pentru a se “agăța” la drumuri întinse, aceste mânere fiind și ele acoperite cu piele. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, ba chiar reușim să observăm o atenție la detalii specifică constructorilor de lux (Rolls-Royce, Bentley, etc).

Având o masă de două tone, DS 7 nu este o mașină sportivă, e un model ce pune confortul ocupanților mai presus de orice! Motorul pe benzină, turbo de 1.6 litri de 225 cai putere reușește să pună în mișcare masa de 2 tone de la 0 la 100 km/h în aproximativ 8 secunde, dar simți că nu pentru asta e făcută mașina. DS 7  e gândit să stea pe autostradă la viteză de croazieră fără nicio problemă, în timp ce pasagerii de pe bancheta spate pot chiar să tragă un pui de somn, nefiind deloc deranjați de sunet sau de lipsa de confort a banchetei.

Nu am mai văzut de mult o mașină ce pune mai presus de tot confortul și eleganța, dar DS 7 îți oferă 85% din confortul unui Rolls-Royce pentru 15% din preț.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook