Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Ford Ranger Raptor 2020 [VIDEO]

Salutare prieteni și bine ați venit în săptămâna Ford! Săptămâna curentă am decis să o dedicăm unui constructor ce a făcut istorie de-a lungul vremii, un constructor ce reușește să aibă o paletă variată de modele, începând de la mașini mici și economice, până la hypercar-uri capabile să doboare recorduri mondiale. Ovalul albastru a avut întotdeauna o bază mare de urmăritori, fanii mărcii fiind de felurite tipuri: de la tinerii ce vor o mașină compactă și distractivă (Ford Fiesta ST) la muncitorii americani ce au nevoie de un cal de muncă (Ford F150) și până la familiștii europeni ce vor să meargă în excursii cu familia (Ford Mondeo Break), tot timpul Ford a avut un loc special în inimile șoferilor.

În articolul prezent vom discuta de modelul ce reușește să le facă pe toate: Ford Ranger Raptor. Ai nevoie de o mașină de muncă? Ford Ranger Raptor. Vrei să mergi cu familia în vacanță la munte? Ford Ranger Raptor. Îți surâde ideea de offroad? Ford Ranger Raptor. Când ești singur în mașină vrei să activezi Baja Mode și să te distrezi pe teren accidentat grație suspensiei FOX? Da, ați ghicit, Ford Ranger Raptor.

Sunt sigur că există și lucruri pe care această mașină nu știe să le facă, dar eu nu le-am descoperit. Ce știu este că de mult nu mi-a mai fost dat să mă distrez atât de mult cu un model ce mi-a depășit așteptările. Suspensia mai sus amintită este cea mai bună calitate a mașinii în cauză: deși îți vei speria puțin pasagerii, nimic nu se compară cu sentimentul de a merge cu 80 km/h pe teren accidentat în timp ce în suportul de pahare băutura ta nu se clintește deloc grație echilibrului aproape perfect al Raptor-ului. Să nu vă sperie motorul diesel de 2 litri: după cum veți vedea în review-ul video, distracția este garantată!

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook