Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive DS 3 Crossback E-TENSE 2020 [VIDEO]

Ne place să credem că gusturile nu se discută, dar strâmbăm din nas când vecinul parchează în fața blocului o mașină culoarea muștarului. La fel, când avem meniul în față și ni se propune să încercăm ceva nou, de cele mai multe ori, alegem tot felul de mâncare ce știm că ne mulțumește. De obicei avem încredere în gusturile deja stabilite, rare sunt momentele când încercăm cu inima deschisă ceva nou. Doar atunci când ne permitem să experimentăm trăiri noi simțim cu adevărat că evoluăm. Unde am fi fost noi azi dacă omul din Neanderthal nu ar fi fost curios despre cum se simte focul?

Experimentarea noilor trăiri m-a făcut și pe mine să vreau să îmi educ gusturile, atât în materie auto cât și în materie gastronomică. Am făcut asta cum am știut mai bine: mi-am propus să încerc un fel de mâncare ce nu prea mă caracterizează și mi-am luat drept companion de drum DS3 Crossback E-Tense. Am condus DS3 Crossback acum ceva vreme, dar niciodată nu am ieșit din oraș cu o mașină electrică, astfel că am profitat de noul sistem de propulsie și am plecat la drum. Cu caroseria frumoasă eram deja familiarizat, iar interiorul care te duce cu gândul la prezentările de modă de la Paris îmi era deja binecunoscut.

De-a lungul călătoriei de 70 km – dus apoi 70 km – întors, m-am putut concentra strict asupra consumului bateriei de 50 Kw și asupra performanțelor acestui mic crossover electric.

Viteza medie a fost de aproximativ 100km/h iar la întoarcerea în oraș am oprit imediat la o stație de încărcare fast charge și în 30 de minute am încărcat bateria mașinii de la 40 la 80%! Nu știu exact ce ai putea să îți dorești mai mult de la un crossover de oraș: autonomie, libertate de mișcare, stil!

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook