Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Dacia Sandero Stepway TCe 110 2023

Dacia Sandero Stepway 2023 este prima DACIA dintotdeauna cu trapă din fabrică! Poate că acest lucru nu înseamnă atât de mult pentru tine, dar pentru mine și pentru mulți alții care sunt fani ai sentimentului de spațiu în mașină, o trapă poate face diferența între a cumpăra un model sau altul. Dacia Sandero este cel mai vândut model din Europa în ultima vreme și nu este deloc greu să vezi de ce: o mașină simplă, practică, fără tehnologie inutilă, care îți dă exact ce ai nevoie. Având în vedere volumul de vânzări pentru acest model, producătorul autohton a început să dezvolte un întreg ecosistem în jurul produselor sale, prin urmare, poți pleca din showroom atât cu un nou Sandero, cât și cu un top case, diferite elemente decorative sau chiar un accesoriu ce-ți permite să transporți un câine pe bancheta spate fără să distrugi tapițeria.

Dacia nu mai înseamnă doar un produs ieftin pe care îl cumperi și apoi îți asumi calitatea redusă dictată de prețul de achiziție scăzut. Dacia începe să devină sinonimul unui stil de viață onest, dar aventuros, un stil de viață în care utilizatorul obține mai mult de la mașina lui, grație accesoriilor oficiale.

Mașina noastră de test avea montate la ramele ușilor din față 2 paravânturi foarte frumos încastrate în caroserie, elemente pe care le-am urât din toată inima când le vedeam la bătrânele Dacii 1300 ale vecinilor sau cunoscuților pe la începuturile anilor 2000. În cazul de față designerii Dacia au reușit să creeze un set de paravânturi frumos încastrate, care îți permit să mergi cu geamul crăpat fără să-ți plouă în mașină și fără să te uiți cu rușine la automobil după ce-l încui și îl lași în parcare. Numeroase accesorii pot fi adăugate Daciei tale preferate, dar pentru asta cel mai ușor este să intri pe site și să vezi exact ce-ți convine. Eu știu că pentru Sandero Stepway aș alege 80% din accesoriile care erau pe mașina de test.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook