Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Care este cel mai bun VOLVO?

Care este cel mai bun VOLVO?

Clubul exclusivist al posesorilor de VOLVO începe să aibă din ce în cce mai mulți membri în ultima vreme, iar acesta este un semn al performanțelor produselor constructorului de origine suedeză. Fie că mașinile sunt fabricate în Suedia, China sau Statele Unite ale Americii, calitatea este aceeași – la cel mai înalt nivel. Interioarele noilor modele Volvo sunt printre cele mai atrăgătoare din clasa lor, iar acest fapt aduce clienții în showroom și mai apoi îi convinge să și definitiveze plata. Dacă ești printre clienții fericiți care ajung în showroom cu circa 60-70 mii de euro de cheltuit și ești convins de modelele Volvo, țin să te anunț că ai noroc întrucât oferta este generoasă.

Testul nostru a adus alături 3 modele din clasa 90 a constructorului – S90 T8, V90 CrossCoutry B5 și XC90 B5. În funcție de nevoile tale, alegerile sunt relativ simple – dacă locuiești la casă sau au posibilitatea să încarci cu ușurință un PHEV, S90 T8 este excelent, sedanul venind și cu un dinamism superior celorlate 2 modele din comparativul nostru. Pentru iubitorii de SUV-uri, XC90 are poate cel mai frumos design exterior din clasa sa, iar faptul că îl poți echipa cu 7 locuri va bucura clienții cu familii numeroase. Ultimul, dar în niciun caz nu cel din urmă, este V90 CrossCountry, alegerea mea personală din acest test. V90 CrossCountry este o propunere unică în lumea auto – un break spațios, cu spațiu amplu de stocare și design excelent care are și o gardă la sol permisivă pentru cei ce frecventează muntele în sezonul rece. Fie că optezi pentru 2.0 benzină Plug-in hybrid ca pe S90-ul nostru, fie că optezi pentru 2.0 diesel mild hybrid ca pe celelalte 2 modele din test, nu ai cum să faci o alegere greșită, întrucât ambele propulsoare oferă performanță, consum excelent și emisii de noxe reduse.

Pentru a vedea care e Volvo-ul tău preferat din comparativ îți recomand să vezi clipul nostru, sunt sigur că dacă nu ești fan al brandului, vei deveni la scurt timp după încheierea review-ului.