Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive BMW Seria 4 (G22) M440i 2021 [VIDEO]

Noul BMW Seria 4 Coupé alătură o configuraţie deosebit de sportivă cu un design marcant. Accentul pus pe plăcerea condusului marchează diferenţa dintre noul BMW Seria 4 Coupé şi cel mai recent BMW Seria 3 Sedan şi îi poziţionează deosebit de clar în segment.

Noul BMW Seria 4 Coupé a fost dezvoltat cu obiectivul de a redefini esenţa plăcerii condusului în segmentul premiu mediu. Aura sa de sportivitate şi exclusivitate este susţinută prin continuarea tradiţiei coupé-urilor mărcii BMW, modelată printr-o succesiune de maşini sportive legendare care se întinde pe aproape 90 de ani.

La lansarea pe piaţă în octombrie 2020, BMW M440i xDrive Coupé – propulsat de un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, ce dezvoltă 275 kW/374 CP – va reprezenta vârful de gamă. Iniţial, acesta va fi acompaniat de o pereche de motoare pe benzină, cu patru cilindri, şi de un diesel cu patru cilindri.

BMW M440i xDrive este ceea ce se întâmplă când designerii germani gândesc prea mult. Identitatea nouă a producătorului german este dată de noua „față” a coupe-ului cunoscut, o față despre care unii spun că doar o mamă ar putea-o iubi. Punctele forte rămân: dinamism, putere, iDrive-ul excelent și spațiul de depozitare impresionant, având în vedere stilul elegant al caroseriei, dar câți vor putea trece peste partea din față a acestei mașini pentru a-i descoperi adevăratele calități? Oare cei de la BMW au ales să creeze acest design controversat pentru a se asigura că Seria 8 (superbul coupe de talie mare) se va vinde în volum mai mare? Veți afla totul într-un nou review eblogAUTO 4K.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook