Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Tesla va construi o fabrica in China

Tesla s-a descurcat foarte bine in anul 2015 la capitolul vanzari,  reusind sa fie pe locul 4 cu 85.587 de modele vandute. Insa isi doreste sa produca mai mult si cat mai repede. De aceea vor construi o fabrica in China. Informatia vine direct de la CEO-ul companiei, Elon Musk,  care a declarat pentru o publicatie din SUA ca are de gand sa investeasca in China.

Elon Musk se afla in China pentru cateva zile cu ocazia unui congres de tehnologie. Acolo a declarat pentru o publicatie ca in scurt timp va incepe productia de masini in China. Pentru inceput are nevoie de o locatie, inca nestabilita, si un partener local. Decizia de a ridica o fabrica tocmai in China nu ar trebui sa ne surprinda. Costurile sunt mai mici, mana de lucru este mai ieftina, iar cheltuielile de expeditie pentru Asia vor fi mai mici, caci doar vor fi deja acolo.

Insa China nu este o piata noua pentru Tesla, caci au deja 15 magazine in 7 dintre cele mai importante orase, 350 de pompe de alimentare rapida cu energie electrica si 1600 de pompe clasice. Hong Kong este orasul cu cea mai mare denstitate de statii electrice din China,  si tot aici au vandut anul trecut 2221 de Model S, cu 80% mai mult fata de 2014.

Elon Musk se declara multumit de politica chinezilor si de faptul ca acestia sunt deschisi in fata masinilor electrice. Odata cu deschiderea fabricii in China,  Tesla se asteapta ca numarul de vanzari sa creasca substantial, iar China sa devina cea mai importanta piata.  Cum spuneam,  nu este nimic surprinzator, caci si Renault are o fabrica in China, alaturi de alte multe marci. Poate cu ocazia asta vor practica preturi mai mici.

Oferta AUTO
reclama