0

Tesla Model 3 va costa 25.000 de dolari

Iata ca a venit si clipa in care o masina electrica poate ajunge accesibila. Si nu vorbim de un hibrid sau  o masina de clasa mica, ci de Tesla Model 3. Acesta va costa in jur de 25.000 de dolari, iar anuntul a fost facut un mod oficial.

Pretul masinii poate ajunge pana la 35.000 de dolari daca se aplica anumite taxe, insa nu peste tot. Ca idee, un american cheltuie in medie 31.000 de dolari pe o masina, deci Model 3 va fi chiar mai ieftin decat pretul mediu alocat pentru o masina. Un competitor clasic ar fi BMW Seria 3.

Sa nu uitam si de faptul ca orice stat iti ofera o anumita suma de bani atunci cand vrei sa iti cumperi o masina electrica, deci pretul va fi si mai mic de atat. In unele state primesti si 7500 de dolari. Daca Tesla Model 3 se va lansa pana in 2018 asa cum este estimat si nu vor exista probleme de productie care sa aduca intarzieri, va fi una dintre cele mai interesante masini, mai ales din pricina pretului.

 

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.