Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Surprize-Surprize! Povestea continua: Andreea Marin ambasador oficial al Automobile Bavaria Group

Surprize-Surprize! Povestea continua: Andreea Marin ambasador oficial al Automobile Bavaria Group

Parteneriatul cu Andreea Marin a început acum 16 ani, în anul 2001, când vedeta conducea primul MINI One din România, de culoare roşie. Pe parcursul anilor, Andreea a condus mai multe modele BMW, începând cu BMW Seria 3, BMW Seria 5, BMW Seria 6, BMW Seria 7 sau modelele din gama BMW X.

Făcând referire la experienţa de condus şi modelele BMW preferate, vedeta TV a declarat:

“Loialitatea mea faţă de BMW și Automobile Bavaria Group nu e întâmplătoare. Valorile noastre sunt aceleași și de aceea parteneriatul nostru este unul durabil. Calitatea mărcii e incontestabilă, și designul contează, dar eu sunt în primul rând o persoană practică și mă interesează siguranța pe care o simt la volan, căci străbat țara și lumea astfel, sunt un șofer cu experiență. Anul acesta, am ales o maşină decapotabilă, sportivă şi elegantă, care să-mi aducă acele momente speciale când conduc în sezonul de vară, dar care mă atrage și ca design. Este o maşină care accentuează senzaţia de libertate şi care îmbină sportivitatea cu funcţionalitatea şi tehnologii de ultimă generaţie. Am ales culoarea roşie, la fel ca în cazul primei maşini de la Automobile Bavaria, condusă de mine în 2001, un MINI care făcea atunci senzație. Îmi amintesc cu zâmbetul pe buze oamenii care se adunau în jurul mașinii atunci când parcam, era o noutate pentru România, a creat o poveste frumoasă. Culoarea „roșie ca focul” se potrivește cu personalitatea și energia mea, iar fotografiile nu ne duc întâmplător în zona vintage, pe care o iubesc. Aştept cu nerăbdare vara, să mă pot bucura pe deplin de soare şi adierea vântului, la volanul acestui automobil pe care l-am condus deja cu plăcere ieri, de ziua mea, către munte. E un model ideal pentru vacanţe și ieșiri de weekend.”

Andreea va conduce noul BMW Seria 4 Cabriolet, de culoare roșie (Roşu Melbourne metalizat), echipat cu un motor de 165 kW/224 CP, pachet M Aerodinamic, dotat cu cele mai noi tehnologii BMW.

Pentru ocaziile speciale, elegante sau sport, Andreea va conduce atât noul BMW Seria 5, cât şi BMW i8, un hibrid plug-in care oferă toate avantajele motorului electric inovator, plus tehnologiile motorului cu combustie.

Vezi mai multe poze aici sau pentru testele noastre cu modele BMW, intra aici!

reclama