Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

SsangYong a dezvaluit XAVL si Y400

SsangYong a dezvaluit XAVL si Y400

SsangYong a dezvăluit noul său concept XAVL, un model menit a dezvălui mai departe elementele de design ce vor fi urmate în viitoarele modele SsangYong.
O dezvoltare a conceptului XAV, prezentat prima dată la Frankfurt în 2015, XAVL promite 7 locuri independente, spații interioare generoase și o reinterpretare a capabilităților off-road ce pot fi oferite de un SUV adevărat cu interior și practicalitate tipică unui MPV.

XAVL este un concept SUV de clasă medie ce și-a propus să reinventeze liniile celebrului model Korando din anii 90. Liniile exterioare inspiră masculinitate și robustețe în timp ce interiorul se dorește sensibil și bine închegat.

XAVL promite să inspire în viitoarele modele folosirea unor materiale de foarte bună calitate și trei rânduri de scaune inteligent poziționate pentru maximizarea spațiului și a confortului. Rafinamentul interiorului conceptului prezentat este o reiterare a interiorului modelului XAV și este dominat de un maro de inspirație nobiliară, mixat cu tapiserie Goenic și inserții de carbon și cupru.

Tehnologic, XAVL promite să ofere motoare Euro 6 de 1,5 litri benzină și 1,6 litri diesel, concepute special pentru piața europeană, controlate prin transmisii manuale sau automate în 6 trepte de viteză și cu tracțiuni 2WD. Pentru reducerea și mai tare a emisiilor de CO2, modelul va oferi opțional și sisteme Start/Stop iar în materie de siguranță va oferi o baterie întreagă de sisteme de protecție activă existente în prezent pe piață inclusiv airbaguri externe pentru protecția pietonilor.

Sistemele de parcare inteligentă și ecranul color de 10,25 inchi încorporat în consola centrală vor ușura viața șoferilor iar conectica wi-fi vor mări confortul pasagerilor facilitând utilizarea de echipamente inteligente în timpul călătoriei prin accesareaunei conexiuni la internet dar și gestionarea sistemelor inteligente de acasă printr-o conexiune Link to Home (Internet of Things).

Y400 îmbină un avantajele sistemului plasării motorului în față și tracțiune în spate cu implementarea unei structuri de șasiu Quad-Frame, dezvoltată împreună cu specialiștii de la POSCO. Pentru prima dată în lume se va folosi un oțel de 1,5Gpa combinat cu 63% oțel AHSS (Advanced High Strength Steel), rezultatul conferind o creștere a rezistenței structurii generale concomitent cu o reducere a greutății totale.

Modelul promite a oferi o aderență crescută, o bună distribuire a greutății, execente performanțe off-road dar și siguranța crescută a pasagerilor de la bord și o absorbție crescută a vibrațiilor și a zgomotelor de la sol.

Y400 va fi lansat în premieră mondială la Seul Motor Show, salon ce își deschide porțile din 30 martie 2017 și va fi disponibil în România începând din ultimul trimestru al anului 2017.

reclama