Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Soferii romani merg pe mana Scania. Tu te alaturi lor?

Soferii romani merg pe mana Scania. Tu te alaturi lor?

Scania a fost înființată în anul 1891. De atunci, numele brandului a fost asociat cu atribute ca fiabilitate, încredere și calitate. Dar cum a reușit compania să facă astfel încât să câștige aceste atribute?

Cele mai diversificate opțiuni în materie de camioane

Șoferii spun că gradul de diversitate contribuie enorm. Scania R, Scania RJL, Scania T sunt doar unele exemple, numeroase opțiuni tot continuă să apară pe piață. Acum, marele producător suedez a ajuns și în Romania. Scania a adus cel mai mare centru de autovehicule rulate și camioane second hand din sud-estul Europei pe teritoriu românesc. Dar care sunt beneficiile achiziționării de camioane Scania rulate? Ce îi determină pe șoferi să considere Scania brandul preferat în materie de vehicule rulate? Până la urmă, de ce cumpără șoferii români camioane second hand Scania?

În primul rând, a cumpăra camioane second hand înseamna a rămâne cu ceva în plus în portofel. Este binecunoscut faptul că vehiculele rulate sunt mai ieftine decât modelele la prima mână. Iar acest lucru îi atrage pe mulți dintre șoferii profesioniști cu experiență în transporturi.

Orientare către preferințele tale

Scania România oferă o gamă largă de camioane rulate la prețuri accesibile tuturor. Compania suedeză este în primul rând orientată către nevoile clientului. Iar acesta este esențial, mai ales dacă ești șofer profesionist. În cazul achiziționării de camioane Scania rulate, este necesar doar un avans de 10%. Rata lunara poate începe de la 700 de euro în condițiile în care anul de fabricație începe cu anul 2008.

Grad ridicat de confort și încredere (dovedită!)

Prețul ar fi un aspect convingător. Dar ce diferențiază camioanele Scania de cele de la Volvo sau MAN? Mulți propietari Scania spun că este vorba despre siguranță, putere și gradul de confort din cabina. Până la urmă, în anul 2010 Scania atinsese recordul pentru conceperea celui mai puternic camion de pe piață. Versiunea turbodiesel V8 cu 730 de CP a detronat chiar și camioanele de la Volvo. Cu un cuplu maxim de 3500 Nm, nu e de mirare de ce șoferii români caută camioane Scania rulate.

Pe piața de camioane second hand, modelele V8 Scania și-au creat o adevărată reputație. Majoritatea clienților camioanelor Scania rulate își cumpără astfel de modele din motive raționale. Ei au nevoie de potențialul, performanța și posibitatea de a-și face treaba într-un mod cât mai eficient posibil. Iar ei au considerat că doar Scania le poate oferi siguranța acestora.

De asemenea, clienții Scania remarcă un grad de confort ridicat pentru aceste camioane. Chiar sesizează diferențe semnificative în ceea ce privește mărimea cabinei, de exemplu. Pe lângă putere, confort și siguranță, Scania este recunoscută în comunitatea șoferilor ca având un design atractiv. Când toate aceste caracteristici se grupează, rezultă un pachet foarte greu de refuzat pentru șoferii de camioane. Clienții camioanelor Scania își doresc o experiență de drum completă. Iar cu un randament de aproape 100%, siguranță, fiabilitate și confort, acest lucru le este asigurat.

„Scania este regina drumurilor!”, concluzionează unul dintre proprietarii de camion Scania. „Orice alegere ai face în materie de model, este una excelentă!”, confirmă un alt șofer de camion Scania. Tu ce zici, te alături lor? Vezi toate ofertele de camioane second hand aici.

reclama