Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Skoda Karoq a fost lansat in Romania

Skoda Karoq a fost lansat in Romania

Ce rimează cu ŠKODA KAROQ? Cafe Hard Rock, evident! Bine, îmi permit sa ma joc puțin cu cuvintele, la fel cum ŠKODA își permite sa se joace cu designul noului SUV compact ce promite sa se bata de la egal la egal cu rivalii ce se afla de mai multa vreme în acest sector. Oferind motoare începând de la 1 litru benzină pana la 2 litri diesel, cutii automate sau manuale și tracțiune integrala dacă doresc cumpărătorii, noul Karoq are mari șanse de reușită. Totuși, sarea și piperul noului Karoq rămâne atenția deosebita la detalii și asumarea rolului de „masina de familie”. Pentru a înțelege mai bine ce am vrut sa spun, puteți sa vedeți video-ul de mai jos.

Noua ŠKODA KAROQ oferă spaţiu excepţional, cele mai noi sisteme de asistenţă, faruri full-LED şi servicii ŠKODA Connect. Designul emoţional şi dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizează limbajul de design al noului SUV ŠKODA. Totodată, exteriorul expresiv şi plin de forţă este creat pentru cei în căutare de experiențe autentice în natură, dar și pentru firile urbane în căutare de inspirație și experiențe remarcabile. Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri între 85 kW (115 CP) şi 110 kW (150 CP), dintre care patru sunt noi. Toate acestea, la un preț de pornire de 19.860 Euro (TVA inclus).Noua ŠKODA KAROQ oferă spaţiu excepţional, cele mai noi sisteme de asistenţă, faruri full-LED şi servicii ŠKODA Connect. Designul emoţional şi dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizează limbajul de design al noului SUV ŠKODA. Totodată, exteriorul expresiv şi plin de forţă este creat pentru cei în căutare de experiențe autentice în natură, dar și pentru firile urbane în căutare de inspirație și experiențe remarcabile. Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri între 85 kW (115 CP) şi 110 kW (150 CP), dintre care patru sunt noi. Toate acestea, la un preț de pornire de 19.860 Euro (TVA inclus).

Lungimea de 4.382 mm, lățimea de 1.841 mm și înălțimea de 1.603 mm, cu spațiul pentru genunchi de 69 mm și portbagajul cu capacitatea de 521 l cu scaunele din spate în poziţie normală sunt doar începutul. În plus, la bord pot fi găsite numeroase dotări inteligente, precum sistemul VarioFlex pentru scaunele din spate, permițând ca acest SUV să devină un van cu capacitatea maximă de încărcare de 1.810 l.

ŠKODA KAROQ se poziţionează în vârful segmentului său, datorită soluţiilor sale inovatoare de conectivitate. Amintim sistemele de vârf ce oferă hotspot Wi-Fi, noile servicii online mobile ŠKODA Connect, împărţite în serviciile Infotainment online, pentru informare şi navigaţie, și Care Connect, pentru asistenţă în caz de avarii sau urgenţe, cu opționale precum Butonul Emergency Call, precum și platforma SmartLink+, ce duce interconectarea inteligentă a maşinii cu smartphone-ul la un nou nivel. În continuare vă invită să vedeți galeria foto de la evenimentul de lansare: click aici!

AUTOR:

TAGS: karoq, romania, skoda, suv,

reclama