0

Sambata la ora 13 te asteptam la ATA Racing Show!

Sambata, 26 noiembrie, programul ATA Racing Show 2016 incepe la ora 08:30 cu cele doua manse de calificari. Pilotii care au ajuns in aceasta faza vor parcurge de doua ori traseul, iar apoi, primii 8 se vor califica in mansele de concurs. Prima dintre acestea va avea start aprox. la ora 13:00, iar cea de-a doua la 16:00, urmand a se stabili concurentii care se vor lupta, in finale, pentru trofeele ATA Racing Show 2016. Finalele vor avea loc in intervalul 17:30 – 18:30, urmate apoi de festivitatea de premiere.

Biletele de acces general costa 10 lei si vor fi disponibile la intrarea in Academia Titi Aur la punctul de vanzare Eventim.

ata_2

Pe autodromul ATA sunt amenajate doua zone de food court, dar si un restaurant indoor, de unde spectatorii isi pot achizitiona, pe baza unor bonuri valorice, bauturi calde si mancare proaspat preparata. Aceste bonuri valorice de 5 lei pot fi achizitionate direct de la receptia Academiei Titi Aur, dar si din parcul de service.

Toti spectatorii au acces in parcul de service, unde pot interactiona cu pilotii, precum si in zone special amenjate cu vizibilitate maxima pe circuit.

Vezi: clasamentul ATA si ordinea de start.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.