Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series este cel mai puternic și mai special 911 Turbo S

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series este cel mai puternic și mai special 911 Turbo S

Noua ediție 911 Turbo S Exclusive Series este cel mai puternic și mai special 911 Turbo S din toate timpurile. Coupé-ul are o putere de 446 kW (607 CP), iar producția sa este limitată la 500 de unități în întreaga lume. În plus față de o creștere de putere de 27 CP, ediția 911 Turbo S Exclusive Series se deosebește de modelul standard 911 Turbo S printr-un design unic, materiale de calitate și mai înaltă și detalii de lux. Masina sport în ediție limitată a fost finisată manual, prin
procedee laborioase, în noul Porsche Exclusive Manufaktur, la sediul companiei din Zuffenhausen. Anterior cunoscută sub numele „Porsche Exclusive”, divizia de per-sonalizare a constructului german este specializată în îndeplinirea cerințelor speciale ale clienților și răspunde de modelele în ediție limitată. Pentru prima dată, clienții Porsche pot achiziționa ceasul Porsche Design, configurat cu același design ca mașina lor sport.

Motorul boxer biturbo, cu șase cilindri, de 3,8 litri, cu un kit exclusiv pentru putere suplimentară, dezvoltă un cuplu maxim de 750 Nm, între 2.250 și 4.000 rpm, ceea ce înseamnă că 911 Turbo S Exclusive Series accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde și că are nevoie de doar 9,6 secunde pentru a depăși pragul de 200 km/h. Noul 911 poate atinge o viteză maximă de 330 km/h. Consumul mixt de carburant este același ca la modelul standard, de 9,1 l/100 km și corespunde unei cantități de emisii de CO2 de 212 g/km. Modelul 911 Turbo S Exclusive Series este echipat, în versiunea standard, cu jante de 20 inci, cu mecanism central de fixare, vopsite în negru și cu contur Golden Yellow Metallic, realizat printr-o nouă tehnologie cu laser. Pentru prima dată, etrierele pentru sistemul de frânare ceramic PCCB sunt dis-ponibile din fabrică în versiune vopsită în negru, cu sigla Porsche în Golden Yellow Metallic. Șasiul sport cu Porsche Active Suspension Management (PASM) și pachetul Sport Chrono sunt incluse în echiparea standard. Direcția pe puntea spate și Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) îmbunătățesc manevrabilitatea mașinii și asigură stabilitate pe șosea.

În România, prețurile pentru 911 Turbo S Exclusive Series pornesc de la 223.996 euro, fără TVA.

reclama