0

Open Track Day – Prejmer Circuit

Echipa Audio Class Drift Team va sustine duminica 22.03.2015 o sesiune de antrenamente si teste cu 2 din masinile echipei – Nissan PS13 V12 si Nissan S13 V12 turbo pe circuitul Prejmer Circuit de langa Brasov cu ocazia primului track day care permite si practicarea drift-ului pe circuit! La masina lui Catalin inca se lucreaza insa avem incredere ca va fi gata pana la sfarsitul saptamanii!

Catalin Trifan si Ilarion Grigorici se pregatesc astfel pentru a aborda noul sezon al campionatului national de drift cu un mic avantaj fata de ceilalti piloti care inca nu s-au dezmortit dupa perioada de pauza din aceasta iarna. Avand ca obiective clasarea cat mai sus in clasamentul campionatului national cei doi vor incerca sa profite la maxim de acest track day contra cost si sa petreaca cat mai mult timp la volan antrenandu-se pentru prima etapa din noul sezon ce va avea loc in luna Aprilie la Iasi!

via: acdrift.ro/open-track-day-prejmer-circuit-22-03-2015

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.