Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

NOUL PEUGEOT e-TRAVELLER

NOUL PEUGEOT e-TRAVELLER

Partener de mobilitate pentru deplasările în scop personal sau profesional, noul PEUGEOT e-Traveller  este disponibil acum cu motorizare 100% electrică.

Noul PEUGEOT e-Traveller reprezintă puterea de a alege pentru că dispune de:

Disponibil în configurații multiple adaptate pentru transportul pasagerilor, cu un design elegant, fără compromisuri în ceea ce privește performanța și capabil să acceseze centrul orașelor cu acces restricționat, noul PEUGEOT e-Traveller răspunde așteptărilor clienților, grație interiorului și echipamentelor de ultimă generație.

Noul PEUGEOT e-Traveller răspunde așteptărilor pieței, dar și nevoilor clienților persoane fizice si companiilor. e-Traveller este disponibil în 2 game dedicate transportului de pasageri și activităților recreaționale:

Pentru profesioniști și specialiștii în transportul de persoane (Taxi, Hotel, Aeroporturi) cu nivelurile de echipare Business (5-9 locuri) și Business VIP (6-7 locuri).

Ușile laterale culisante electrice cu sistem hands-free pe partea stângă și pe partea dreaptă oferă acces simplificat pentru pasagerii care se bucură de intimitate grație geamurilor fumurii (opacitate 70%) și extra-fumurii (opacitate 90%).

În funcție de versiune, pasagerii de pe rândurile 2 și 3 dispun de scaune culisante din piele, independente, cu cotiere sau de banchete culisante fracționate 2/3-1/3, cu spătare ce se pot înclina individual.

Nivelul de echipare Business VIP oferă 4 locuri independente față în față sau 5 locuri, climatizare tri-zonă cu funcție de difuzare fină și pavilion vitrat ce poate fi obturat, care contribuie la starea de bine a pasagerilor.

Este disponibil doar pentru nivelurile de echipare Active și Allure. Disponibil cu 5-8 locuri, Combispace răspunde diferitelor nevoi ale familiilor, dar și ale iubitorilor de escapade și sport, grație configurațiilor multiple de scaune culisabile și amovibile. Această flexibilitate permite maximizarea spațiului interior și oferă confort pasagerilor. Copiii se pot bucura de măsuțele tip “avion” de pe rândul 2 și sunt protejați de storurile parasolare integrate.

Noul PEUGEOT e-Traveller oferă o manevrabilitate sporită și se adaptează tuturor dorințelor și nevoilor din viața de zi cu zi. Modelul îți permite să te abați de pe drumurile circulate datorită sistemului Grip Control ce se adaptează oricărui tip de teren întâlnit. Conducătorul auto poate selecta de la comutatorul rotativ dispus pe consola centrala modul de tracțiune pe care îl dorește (Zăpadă, Noroi, Nisip, ESP Off).

Versiunea Combispace oferă acces simplificat la portbagaj datorită lunetei cu deschidere, dotare extrem de utilă atunci când la locul de parcare nu există suficient spațiu pentru a deschide hayonul.

Versiunea PEUGEOT e-Traveller Combi este adecvată, prin spațiul disponibil, prin confortul și interiorul adaptate transportului zilnic, pentru asociații, cluburi sportive sau pentru transportul angajaților. Disponibil în configurație de 2-9 locuri, vehiculul rulează cu zero emisii.

Pentru și mai multă versatilitate, noul PEUGEOT e-Traveller este disponibil în 3 versiuni de lungime:

Modelul are o înălțime de numai 1.90 m, ce garantează accesul în majoritatea parcărilor.

Unică în segment, versiunea Compact (4.60 m) primește până la 9 pasageri la bord. Raza de bracaj de 11.30 m și dimensiunile compacte contribuie la manevrabilitatea acestui model în oraș, în special pe străzile înguste și centrele congestionate ale orașelor. Motorul electric oferă libertate de mișcare, chiar și în zonele cu acces restricționat.

Diferitele versiuni se remarcă prin confortul și spațiul interior disponibil pentru toți pasagerii, atât cei din față, cât și cei din spate, situați pe rândurile 2 și 3. Pasagerii se simt confortabil, indiferent de locul pe care îl ocupă. Noul PEUGEOT e-Traveller oferă un spațiu maxim pentru pasageri și poate transporta până la 9 persoane, cu un volum al portbagajului de 1.500 litri sau 5 persoane, cu un volum al portbagajului de 3.000 sau chiar 4.900 de litri, grație scaunelor amovibile de pe rândurile 2 și 3.

Compartimentul pasagerilor propune numeroase spații de depozitare interioare deschise sau închise, ce oferă până la 74 litri în total.

Noul PEUGEOT e-Traveller adoptă dimensiuni exterioare compacte și oferă în același timp capacități maxime de încărcare.  Bateria este poziționată sub podea și nu afectează volumul portbagajului sau numărul de locuri de la bordul autovehiculului, care sunt aceleași cu cele oferite de versiunile termice.

Această poziționare favorizează rigiditatea și asigură plăcere la condus, grație repartizării excelente a greutății. Confortul suspensiilor este perfect asigurat de amortizoare, dar și de arcurile specifice care garantează cele mai bune performanțe atunci când vehiculul este încărcat sau descărcat.

Capacitatea de remorcare rămâne aceeași, cu posibilitatea de a tracta o sarcină de până la 1.000 kg.

Rămânând fidel conceptului mărcii Peugeot “Power of Choice”, noul PEUGEOT e-Traveller păstrează stilul elegant și robust al versiunilor termice, la care se adaugă câteva semne distinctive.

La exterior:

La interior :

Un cockpit în plină e-voluție:

La nivelul postului de condus, consola centrală a fost reproiectată pentru a găzdui:

Noul PEUGEOT e-Traveller oferă 3 moduri de condus:

de sarcini grele

Tehnologie 100% electrică, Next Gen efficiency :

Construit pe platforma modulară multi-energie EMP2 (Efficient Modular Platform), PEUGEOT e-Traveller oferă un motor electric 100% cu o putere maximă de 100 kW și un cuplu maxim de 260 Nm disponibil încă de la pornire, pentru o reactivitate imediată, fără vibrații, zgomot, fără schimbări de trepte de viteză, fără miros și, desigur, fără emisii de CO2.

Trenul de rulare electric este similar cu cel utilizat pentru noile PEUGEOT e-208 și e-2008, fiind însă modificată cutia de viteze, care este mai scurtă pentru a respecta constrângerile în materie de încărcare specifice vehiculelor utilitare.

Performanțe în modul POWER (date în curs de omologare) :

Noul PEUGEOT e-Traveller este primul vehicul electric PEUGEOT care oferă posibilitatea alegerii valorii de autonomie. În funcție de necesități, capacitățile disponibile ale bateriilor litiu-ion sunt de 50 kWh (18 module) și 75 kWh (27 module).

Versiunile (Compact, Standard și Long) disponibile cu bateria de 50 kWh oferă o autonomie de până la 230 km conform protocolului de omologare WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).

Versiunile Standard și Long pot fi, de asemenea, echipate cu baterie de 75 kWh pentru o autonomie de până la 330 km, conform aceluiași protocol de omologare.

Conectată la circuitul de transfer de căldură din habitaclu, reglarea termică a bateriei permite o reîncărcare rapidă, o autonomie optimizată și o durată de viață crescută.

Sunt disponibile două tipuri de încărcătoare de bord, care răspund tuturor tipurilor de utilizare și tuturor soluțiilor de încărcare ale clienților, un încărcător monofazat de 7.4 kW (dotare standard) și un încărcător trifazat de 11 kW (dotare opțională).

Sunt disponibile mai multe opțiuni de încărcare:

Noul PEUGEOT e-Traveller oferă posibilitatea încărcării programate: de pe ecranul de navigație conectată sau din aplicația MyPeugeot® (în funcție de versiune). Acest sistem face, de asemenea, posibilă pornirea sau amânarea încărcării în orice moment și verificarea stării încărcării.

Noul PEUGEOT e-Traveller oferă pasagerilor un confort termic la cel mai înalt nivel grație:

Ecosistemul PEUGEOT:

Pentru a-și susține clienții în tranziția energetică, marca PEUGEOT lansează o serie de servicii bazate pe trei piloni:

Easy-Charge sau cum să facilităm accesul la diferite soluții de încărcare pentru clienții noștri:

Easy-Move sau cum să asigurăm mobilitatea clienților în toate noștri în toate circumstanțele:

Easy-Care sau cum să ne liniștim clienții în faza de descoperire a mașinii și să-i lăsăm să se bucure de mașina lor în deplină relaxare:

Bateria este garantată timp de 8 ani sau 160,000 km pentru 70% din capacitatea de încărcare.