0

Noul Hyundai Tucson (ix35) – schita, video si date oficiale

Hyundai a dezvaluit astazi primele schite de design ale noului model Tucson, un SUV de clasa compacta, care va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva, pe 3 martie 2015.

Peter Schreyer, Presedinte si Chief Designer Hyundai Motor Group, a declarat: “Noul Tucson va contribui la ascensiunea imaginii Hyundai la nivel global. Formele indraznete confera modelului un aspect impunator. Designul este caracterizat de suprafete fluide si proportii indraznete. In plus, grila hexagonala dinstinctiva subliniaza apartenenta modelului la familia Hyundai.

Tinuta atletica este accentuata de proportiile dinamice si de liniile elegante. In partea frontala, grila hexagonala cu rama cromata uneste cele doua blocuri optice, pentru un aspect remarcabil.

Hyundai Motor s-a impus pe segmentul SUV, cu peste un milion de unitati comercializate in Europa incepand din anul 2000, momentul lansarii modelului Santa Fe.

Premiera mondiala a noului model Tucson va avea loc in cadrul conferintei de presa Hyundai Motor, de la Salonul Auto de la Genera 2015, in hala 1, pe 3 martie 2015.

Primelor schite ale modelului Tucson, inclusiv detalii de design oferite de Peter Schreyer, pot fi vizualizate intr-un film de prezentare accesand link-ul de mai jos:

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.