Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Noul Hyundai Tucson (ix35) – schita, video si date oficiale

Hyundai a dezvaluit astazi primele schite de design ale noului model Tucson, un SUV de clasa compacta, care va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva, pe 3 martie 2015.

Peter Schreyer, Presedinte si Chief Designer Hyundai Motor Group, a declarat: “Noul Tucson va contribui la ascensiunea imaginii Hyundai la nivel global. Formele indraznete confera modelului un aspect impunator. Designul este caracterizat de suprafete fluide si proportii indraznete. In plus, grila hexagonala dinstinctiva subliniaza apartenenta modelului la familia Hyundai.

Tinuta atletica este accentuata de proportiile dinamice si de liniile elegante. In partea frontala, grila hexagonala cu rama cromata uneste cele doua blocuri optice, pentru un aspect remarcabil.

Hyundai Motor s-a impus pe segmentul SUV, cu peste un milion de unitati comercializate in Europa incepand din anul 2000, momentul lansarii modelului Santa Fe.

Premiera mondiala a noului model Tucson va avea loc in cadrul conferintei de presa Hyundai Motor, de la Salonul Auto de la Genera 2015, in hala 1, pe 3 martie 2015.

Primelor schite ale modelului Tucson, inclusiv detalii de design oferite de Peter Schreyer, pot fi vizualizate intr-un film de prezentare accesand link-ul de mai jos:

Oferta AUTO
reclama